Gündem TOKİ Zonguldak kura çekimi ne zaman? TOKİ kura sonuç listesi

TOKİ Zonguldak kura çekimi ne zaman? TOKİ kura sonuç listesi

Paylaş
TOKİ Zonguldak kura çekimi ne zaman? TOKİ kura sonuç listesi

Birçok kişiyi ev sahibi yapacak 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar çekilmeye devam ediyor. Zonguldak'ta inşa edilecek sosyal konutlar için kura süreci başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ konut projesinde bugün ise Zonguldak'ta kura çekimi yapıldı. Peki, Zonguldak TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

Zonguldak TOKİ sosyal konut kurası bugün yapılacak. Noter huzurunda ve TOKİ yetkilileri gözetiminde yapılacak kura çekimi, TOKİ'nin resmi YouTube hesabından canlı takip edilebilecek. eki, Zonguldak TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

Haberin Devamı

TOKİ ZONGULDAK KURA ÇEKİMİ BAŞLADI

"İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Zonguldak'ta inşa edilecek 1650 TOKİ konutunun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi start aldı.

Bu hususta hak sahiplerinin belirlenmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, kura çekimi töreni başladı.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı kura çekimine, yarın (5 Aralık) devam edilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura sonuçları kura çekiminin ardından TOKİ resmi sorgulama sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile yayınlanıyor. Şuana kadar çekilişi gerçekleşen tüm illerin kura sonuçlarını aşağıdaki ekrandan öğrenebilirsiniz.

TOKİ KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI TIKLAYINIZ