Gündem "Tüm oyunları bozduk"

"Tüm oyunları bozduk"

Paylaş
"Tüm oyunları bozduk"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, “Sadece son 10 yılda yaşadıklarımızdan bir tanesi başka bir ülkenin başına gelse yerle yeksan olmuştu. Milletimizle yürek yüreğe vererek Türkiye’nin istikrarı ve istikbali üzerinde oynanan tüm oyunları bozduk” dedi.

Eskişehir’de aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, “Mahalli idareler seçimleri vesilesiyle 18’inci defa bir kez daha milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Hedefimiz yine sandıktan birinci çıkmak. Destan yazacağımız bir seçim geçireceğimize inanıyorum” dedi. Cumhurbaşkanı, “Sadece son 10 yılda yaşadıklarımızdan bir tanesi başka bir ülkenin başına gelse yerle yeksan olmuştu. Milletimizle yürek yüreğe vererek Türkiye’nin istikrarı ve istikbali üzerinde oynanan tüm oyunları bozduk” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

AMACI KOLTUĞA GERİ DÖNMEK

“CHP’nin ve onunla aynı yöne bakan partilerin şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi yok” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “Güya değişim diye gelen yeni genel başkanı ışık hızıyla kendinden başka kimseye tahammülü olmayan zihniyete büründü. Eski genel başkanı derseniz tamamı cehalet ürünü hezeyanlarla gündemde kalmaya çalışıyor. Bunun derdi de sessiz sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek. Görüyorsunuz değil mi; biz nelerle uğraşıyoruz, onlar hangi küçük oyunların içinde?”

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

ALPU: Alparslan Kokolu
BEYLİKOVA: Mahir Kara
ÇİFTELER: Kadir Bıyık (MHP)
GÜNYÜZÜ: Hidayet Özmen (BBP)
İNÖNÜ: Serhat Hamamcı
MAHMUDİYE: Murat Uçarer
MİHALGAZİ: Zeynep Güneş
MİHALIÇÇIK: Halil Sami Barış (MHP)
ODUNPAZARI: Özkan Alp
TEPEBAŞI: Hamid Yüzügüllü
SEYİTGAZİ: Erhan Erdem (MHP)
SİVRİHİSAR: Hüseyin İlhan

Haberin Devamı