Gündem Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi ne iş yapıyor, mesleği ne?

Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi ne iş yapıyor, mesleği ne?

Paylaş
Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi ne iş yapıyor, mesleği ne?

Tuncer Çiftçi sosyal medyada yayınlanan videoları ile ülkenin gündemine oturdu. Kendini ‘Mehdi’ ilan eden şarlatan geçtiğimiz yıllarda “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle kadın müritlerini buz gibi şelaleye sokmuştu. Peki, Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte detaylar…

Tuncer Çiftçi ismi hakkında yayınlanan videolar ile gündem oldu. Yeni bir Adnan Oktar vakası olarak da yorumlanan Tuncer Çiftçi hakkında araştırmalar ise yoğunluk kazandı. İşte canlı yayınlarda dua seansı düzenleyen ve kendini Mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi hakkındaki ayrıntılar…

Haberin Devamı

TUNCER ÇİFTÇİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Tuncer Çiftçi, 1970 yılında İstanbul Levent'te dünyaya geldi. Aslen Kastamonulu olan Tuncer Çiftçi evli ve 4 çocuk babasıdır.

KENDİNİ MEHDİ İLAN EDEN TUNCER ÇİFTÇİ NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Tuncer Çiftçi, süt ve peynir işiyle uğraştıktan sonra 2005 yılında Kocaeli’ne gelerek GONCA FM'i kurdu. Burada kendine müritler edinen Tuncer Çiftçi, kendinde keramet olduğunu öne sürüyor ve hastaları dualarıyla tedavi ettiğini öne sürüyor. Aynı zamanda canlı yayınlarda dua seansları yaparak halka şifa dağıttığını iddia ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda şifa arayan bir grup kadını “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle buz gibi şelaleye sokan Tuncer Çiftçi, sahip olduğu radyo istasyonunda "Elektriklerimizi kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayacağız.’ diyerek para topladığı da iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Çiftçinin acayiplikleri bununla da kalmamış radyosunda ‘cennet garantili mezar yeri’ sattığı da konuşulmuştu hatta insanların kapış kapış mezar yeri satın aldığı konuşulmuştu.

Tuncer Çiftçi’nin artan mahkeme dosyaları nedeniyle 2018 yılında yurt dışına kaçtığı ve İngiltere'den yayınlarına devam ettiği ifade ediliyor

ALLAH’IN NURU…

Son zamanlarda medyada çok fazla yer almayan Tuncer Çiftçi son olarak müritlerinin yayınladığı doğum günü videosuyla gündeme geldi.

Kadın müritlerin Tuncer Çiftçi’nin doğum gününü kutlarken ondan Allah’ın nuru olarak söz etmeleri de gözlerden kaçmadı…