Gündem Türk turiste Tayland'da akılalmaz tuzak: Sen bir duşa gir!

Türk turiste Tayland'da akılalmaz tuzak: Sen bir duşa gir!

Paylaş
Türk turiste Tayland'da akılalmaz tuzak: Sen bir duşa gir!

Tayland'a giden Türk turist, günlerdir görüştüğü kadın tarafından akılalmaz bir yolla tuzağa düşürüldü.

Dünyada tatil denince akla gelen ülkelerden biri de Tayland. Türk turistlerin de uğrak durağı olan ülkenin başkentinden sonraki en büyük şehir olan Pattaya'da akıllara zarar bir olay meydana geldi. Dünya basınında da yankı uyandıran haberin başrolünde ise soyadının Ruhan olduğu belirtilen bir Türk bulunuyor.

Haberin Devamı

Ruhan, geçtiğimiz hafta bir tanışma uygulaması üzerinden 38 yaşında olan bir Taylandlı kadın ile tanıştı. Ruhan, kadın ile üç gün boyunca konuştuklarını belirterek en sonunda buluşma ayarladıklarını kaydetti. Pattaya'da bir kafede bir araya gelen ikili daha sonra bir otele geçti.

"SEN DUŞA GİR"
Burada Nam isimli kadının kendisine "sen duşa gir" dediğini belirten Ruhan, banyodan çıktığında hayatının şokunu yaşadığını söylüyor. Yaklaşık 60 bin lirası ve iPhone 14 Pro model telefonunun kayıp olduğunu fark eden Ruhan, hemen polisi aradı. Güvenlik kameralarını inceleyen polisler Nam'ın eyaletten kaçarak saklandığını belirledi.

MOTOSİKLETLE KAÇARKEN YAKALANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda önce Ruhan'ın telefonu yol kenarında bir yerde gizlenmiş olarak bulundu, kısa bir süre sonra da Nam motosiklet ile kaçarken yakalandı. Apar topar mahkemeye çıkartılan Nam, Tayland'ın imajını ve turizme olan güveni zedelediği gerekçesiyle tutuklandı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albay Somchai Teerapatpaisarn ise yaşananların ardından şöyle dedi:

Turistlerin başı beladaysa veya yardıma ihtiyaç duyuyorsa, 1155 numaralı telefon hattından Turist Polisi ile iletişime geçebilir.