Gündem Tuzluğu uzatmayan karısını öldürdü

Tuzluğu uzatmayan karısını öldürdü

Paylaş
Tuzluğu uzatmayan karısını öldürdü

Kahvaltı sırasında tuzluğu istemesine, 'Kalk kendin al' diye karşılık veren 25 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Beldesi’nde, kahvaltı sırasında tuzluğu istemesine ‘Kalk kendin al’ diye karşılık veren 25 yıllık eşi 41 yaşındaki Ayşe Doğan'ı 6 yerinden bıçaklayan 44 yaşındaki Mehmet Doğan tutuklandı. 3 gündür yoğun bakımda tutulan 5 çocuk annesi talihsiz kadın ise yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Yalıkavak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde sözleşmeli işçi olarak çalışan Mehmet Doğan, önceki gün saat 11.00 sıralarında, Gökçebel Mevkii’ndeki evlerinde kahvaltı yaparken eşi Ayşe Doğan'dan tuzluğu uzatmasını istedi.

Ayşe Doğan, bir süredir aralarında kırgınlık olan eşine “Kalk kendin al” diye karşılık verince tartışma çıktı. İddiaya göre öfkelenen Mehmet Doğan, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla 5 çocuğunun annesi, 25 yıllık eşi Ayşe'ye vurmaya başladı.

BALKONDAN ATLAYIP KAÇTI

Kol, bacak ve göğsüne toplam 6 bıçak darbesi alan Ayşe Doğan kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet Doğan balkondan atlayıp kaçtı. Ayşe Doğan bağrışlar üzerine gelen komşularının çağırdığı 112 Acil Servis ambulansıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok kan kaybettiği belirlenen kadın yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı ancak 3 gün yüren yaşam mücadelesini bu sabah yitirdi.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kaçan Mehmet Doğan, kısa süre sonra Gündoğan Beldesi’ndeki bir evde saklanırken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet Doğan, sorgusunun tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayşe Doğan'ın ölüm haberi ise çocukları ve yakınlarını üzüntüye boğdu. Mehmet Doğan'ın adliye çıkışında gazetecilerin “eşinizi neden öldürdünüz” sorusuna, “Pişmanım. Bir anlık sinirimin kurbanı oldum” yanıtını verdi.

Ahmet YEŞİLAĞAÇ/BODRUM (Muğla), (DHA)