Gündem Uçak seferleri iptal oldu mu? İstanbul'da bugün ve yarın iptal edilen uçuşlar hangileri? Hangi şehirlerde uçuşlar iptal edildi?

Uçak seferleri iptal oldu mu? İstanbul'da bugün ve yarın iptal edilen uçuşlar hangileri? Hangi şehirlerde uçuşlar iptal edildi?

Paylaş
Uçak seferleri iptal oldu mu? İstanbul'da bugün ve yarın iptal edilen uçuşlar hangileri? Hangi şehirlerde uçuşlar iptal edildi?

Uçak seferlerinin iptaline ilişkin THY’den yeni bir açıklama geldi. İstanbul’da yoğun kar yağışı hava trafiğini de olumsuz etkiledi. THY’den yapılan açıklama ile 18 Mart’ta 57, 19 Mart’ta ise 100 uçak seferinin iptal edildiği duyuruldu. Bu kapsamda İstanbul'da bugün ve yarın iptal edilen uçuşlar hangileri? Hangi şehirlerde uçuşlar iptal edildi? araştırmaları da yoğunluk kazandı…

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde okullar tatil edilirken, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında uçak seferlerinin iptal edildiğine dair açıklamalar gelmeye başladı. İşte, bugün ve yarın iptal edilen uçuşlara ilişkin ayrıntılar…

Haberin Devamı

UÇAK SEFERLERİ İPTAL OLDU MU?

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle iptal olan uçak seferleriyle ilgili THY Basın Müşavirliği'nden açıklama geldi. THY tarafından yapılan açıklamada, "18 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 57 seferimiz iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

18 Mart’ta seferi iptal olan yolcular uçuş saatine kadar, THY'nin internet sitesi, çağrı merkeziyle mobil uygulaması ve biletin satın alındığı acente üzerinden iade veya değişiklik işlemlerini tamamlayabilecekler.       


     

19 MART’TA 100 SEFER İPTAL EDİLDİ

İstanbul’da bugün ve yarın (18-19 Mart) kar yağışının etkili olması beklenirken, hava trafiği de olumsuz hava koşullarından etkilendi. Bu kapsamda, THY’nin 19 Mart’ta İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından planladığı toplam 100 tarifeli uçuş, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararıyla iptal edildi.

Haberin Devamı

THY’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “19 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 43'ü iç, 37'si dış hat olmak üzere 80 seferimiz iptal edilmiştir” denildi.

Bununla birlikte, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı toplam 20 seferin de iptal edildiği açıklandı.

İPTAL OLAN UÇUŞLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN