Gündem Ulaşıma kapanan Çemişgezek-Pertek yolu açıldı

Ulaşıma kapanan Çemişgezek-Pertek yolu açıldı

Paylaş
Ulaşıma kapanan Çemişgezek-Pertek yolu açıldı

Tunceli’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle ulaşıma kapanan Çemişgezek-Pertek karayolu, karayolları ekiplerinin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.

Meteoroloji 13’üncü Bölge Müdürlüğü’nün ‘uyarıda bulunduğu Tunceli’de, sağanak yağış etkili oldu. Merkez ve ilçelerinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çemişgezek-Pertek ilçe karayolunda sel,  taş parçalarını karayoluna taşıdı. Bozulan yolda karayolları ekiplerince çalışma başlatılırken, valilik karayolunu ulaşıma kapattığını duyurdu.

Haberin Devamı

Valilik açıklamasında, "Aşırı yağış ve yağışın yol platformunda yarattığı deformasyon nedeniyle, Pertek-Çemişgezek Karayolumuzun 23-48 kilometreleri arası ikinci bir duyuruya kadar araç trafiğine kapatılmıştır” denildi.

KAPANAN YOL ULAŞIMA AÇILDI

Tunceli’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle ulaşıma kapanan Çemişgezek-Pertek karayolu, karayolları ekiplerinin çalışmasıyla ulaşıma açıldı. Valilik açıklamasında, "Aşırı yağış ve yağışın yol platformlarında yarattığı deformasyon nedeniyle trafiğe kapatılan Pertek-Çemişgezek karayolumuzun 23-48 kilometreleri arası, araç trafiğine açılmıştır" denildi.