Gündem Üniversiteli Çağla konser alanında fenalaştı, sır ölüm! İşte son görüntüleri

Üniversiteli Çağla konser alanında fenalaştı, sır ölüm! İşte son görüntüleri

Paylaş
Üniversiteli Çağla konser alanında fenalaştı, sır ölüm! İşte son görüntüleri

Maçka Parkı’ndaki konser alanına giden üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı fenalaştı. Sağlık ekiplerine haber verildi ancak genç kız, ekipler gelmeden konser alanından yanında iki kişi ile birlikte dışarıya çıkarıldı. Çağla Alara hayatını kaybederken sır ölümle ilgili son görüntüler ortaya çıktı.

Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı tatil için gittiği İstanbul’da konser alanında fenalaşarak hayatını kaybetmişti. 24 yaşındaki Çağla Alara’nın ölüm nedeni araştırılırken son görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı
Tatil için geldiği İstanbul’da hayatını kaybeden genç kızın son görüntüleri ortaya çıktı Maçka Parkı’ndaki konser alanına giden üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı fenalaştı. Sağlık ekiplerine haber verildi ancak genç kız, ekipler gelmeden konser alanından yanında iki kişi ile birlikte dışarıya çıkarıldı. Çağla Alara hayatını kaybederken sır ölümle ilgili son görüntüler ortaya çıktı.

CNN Türk’ten Ceylan Sever'in haberine göre, 24 yaşındaki Çağla Alara Pınarcı Hatay İskenderun’da yaşıyordu. Erkek arkadaşı ile birlikte tatil için İstanbul’a gitti. Genç kızla erkek arkadaşı gündüz turistlik gezi yaptı, akşamları da eğlence mekanlarında vakit geçirdi. İki genç 16 Temmuz Cumartesi günü ise konsere gitmeye karar verdi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Üniversiteli Alara, Maçka Parkı’ndaki konser alanına gitti. Burada bilinmeyen bir nedenle fenalaştı, daha sonra sağlık ekiplerine haber verildi ancak genç kız, ekipler gelmeden konser alanından yanında iki kişi ile birlikte dışarıya çıkarıldı. İşte bu görüntüler onun son görüntüleriydi. Ölüme yürüdüğü o görüntüler ise ortaya çıktı.

Konser alanının dışına gelen ambulansta, genç kıza müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı. Erkek arkadaşı ise peşlerinden gitti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Çağla Alara Pınarcı hayatını kaybetti. Olay sonrası erkek arkadaşı ise sırra kadem bastı. Polis, konser alanında inceleme yaparken genç kız üzerinde de otopsi yapıldı. Çağla Alara Pınarcı, memleketi Hatay’da son yolculuğuna uğurlanırken genç kızın ölümündeki sır perdesinin aralanması için soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı