Gündem Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı

Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı

Paylaş
Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı

Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, uyuşturucu taşırken yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla şehre uyuşturucu madde getireceğini tespit etti.

Haberin Devamı

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından sosyal medya hesaplarında bir milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen Oğuzhan Muslu’nun kullandığı yarış motosikleti ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen 2 şüphelinin kullandıkları araç, düzenlenen operasyonla durduruldu.

Operasyonda 550 gram metamfetamin, 750 ecstasy, 1 tabanca ve 11 mermi ele geçirildi. Muslu ve birlikte hareket ettiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

TEHLİKELİ SÜRÜŞLERİYLE TANINIYOR

Video platformu Youtube'a attığı tehlikeli motosiklet sürüşü videolarıyla tanınan O.M., içeriklerinde süratli motosiklet kullanma, polise yakalanmamak için plakasına katlanır düzenek yaptırmakla da izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Haberin Devamı

VİLLADAN YER SOFRASINA

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanıp cezaevine tutuklanmasından sonra gözler bazı fenomenlere çevrildi. Çünkü onların da mal varlıkları incelenmeye başlandı. Tayyarlar da o fenomenlerden...

Şaşalı paylaşımların yerini yer sofrasında çekilmiş pozlar aldı. Soruşturma korkusunun fakirleştirdiği Tayyargiller sosyal medyada bir kez daha gündem oldu.

Paris'ten Bali'den bazen yurt içinden bazen dışından farklı mekanlardan videolar çekip lüks yaşantılarını takipçileriyle paylaşıyorlardı. Ancak Dilan-Engin Polat'ın cezaevine girmesinden sonra o lüks içindeki paylaşımların yerini daha sade köy hayatı aldı.

Çift soba önünde ve yer sofrasında poz verince takipçilerden 'Tamam, en fakir sizsiniz' yorumu geldi.

Özlem Öz, geçen sene köyde çekilen fotoğrafını da paylaştı, altına da 'Geçen senede en fakir bizmişiz' notunu düştü.

Ünlü sosyal medya fenomeni uyuşturucu taşırken yakalandı

Kaynak: Kanal D Haber, Haber: Aytaç Can - Kamera: Hakan Kahraman