Gündem Ustamızı uğurladık

Ustamızı uğurladık

Paylaş
Ustamızı uğurladık

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren gazetemizin başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi.

Cuma günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında aramızdan ayrılan POSTA Gazetesi başyazarı Rauf Tamer, dün son yolculuğuna uğurlandı. Türk basınının duayen ismi Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri oğlu Emir Tamer ile gelini Ayça Akoğlu Tamer kabul etti. Cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra basın, iş, sanat, siyaset, spor ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

DOSTLARI TÖRENDEYDİ

AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, HEDEP Milletvekili Cengiz Çandar, Mehmet Akif Hamzaçebi, Mehmet Sevigen, Mehmet Ağar, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, eski futbolcular Ulvi Güveneroğlu, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar, TV-sinema oyuncuları Can Kolukısa, Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil ile iş insanı Hüsnü Özyeğin törene katılanlar arasındaydı.

FİKİRLERİYLE YOL GÖSTERDİ YERİ DOLMAYACAK

Cenaze törenine katılan POSTA Gazetesi yazarı Oral Çalışlar “Rauf Tamer, Bab-ı Ali’den gelen kuşağın son temsilcilerinden biriydi. Bir devir onunla birlikte kapanıyor. İnsanları seven, gazetecilik mesleğine bağlı, gazetecileri kollayan bir ağabeydi” dedi. POSTA Gazetesi Yayın Koordinatörü Mehmet Coşkundeniz ise şu ifadeleri kullandı: “Biz ustamızı, basın dünyası da bir duayenini kaybetti. Bize fikirleriyle yol gösterdi. Hepsinden önemlisi, çok iyi bir insandı. Yeri dolmayacak.”

Haberin Devamı