Gündem Yasak aşkını sokak ortasında öldüren kadından şok sözler: Namusumu temizledim!

Yasak aşkını sokak ortasında öldüren kadından şok sözler: Namusumu temizledim!

Paylaş
Yasak aşkını sokak ortasında öldüren kadından şok sözler: Namusumu temizledim!

Şanlıurfa Suruç'ta yasak aşkı Ferhat Demir'i sokak ortasında kurşuna dizerek öldüren Fatma Yiğit'in şaşkına çeviren ifadeleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa Suruç'ta geçtiğimiz günlerde kan donduran bir cinayet işlendi. Fatma Yiğit, yasak aşkı Ferhat Demir'i sokak ortasında kurşuna dizdi. Demir hayatını kaybetti. Tutuklanan 

Haberin Devamı

Yiğit ise 'Namusumu temizledim pişman değilim" dedi. İşte Sabah'ın haberine göre, korkunç cinayetle ilgili yeni bilgiler...

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir'i sokak ortasında av tüfeğiyle öldüren Fatma Yiğit tutuklandı.

"BAK KOCAN SENİ ALDATIYOR"

Cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre öldürülen Demir bir süre önce sosyal medyada tanıştığı 3 çocuk annesi Yiğit'le birlikte olmak istedi.

Genç kadın önce evli olduğunu, bu ilişkinin mümkün olmadığını söyledi.

Bunun üzerine akıl almaz bir plan yapan Demir, sosyal medyada sahte hesap açıp, kendisini kadın gibi tanıtıp Fatma Yiğit'in kocasıyla mesajlaştı.

 'BAK KOCAN SENİ ALDATIYOR'

Daha sonra Fatma Yiğit'e "Bak kocan seni aldatıyor, kadınlarla mesajlaşıyor" dedi. Aldatıldığını düşünen kadın da, iddiaya göre Ferhat Demir ile aşk yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Cinayetten sonra tutuklanan Fatma Yiğit'in ifadesinde pişman olmadığını söylediği ve "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

 'NAMUSUNU TEMİZLE'

Yiğit'in "Ailemin evine gittim. 'Babam bana ya git kendini öldür ya da o adamı öldür. Namusunu temizle' dedi.  Ben de bana fotoğraflarımla şantaj yapan Ferhat Demir'i arayıp Suruç'a gelmesini istedim. Ferhat benimle konuştuğu sırada yanımda getirdiğim tüfekle ateş açtım. Daha sonra polisi bekledim" dediği ifade edildi.