Gündem Yaşayan tek kanıt benim

Yaşayan tek kanıt benim

Paylaş
Yaşayan tek kanıt benim

En az beş hastasının ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan, üç yıl meslekten men edilen ve kurbanlarının 'Doktor Ölüm' adını verdiği Prof. Dr. Alper Çelik'in bir mağduru daha ortaya çıktı. Doktorun yaptığı ameliyat sonrası bağırsağının yedi santimini kaybeden Hülya Güneri "Beni yarım insan yaptı. Şans eseri ölmedim" dedi.

İzmir'de yaşayan ve bir firmada müdür olarak çalışan Hülya Güneri (56), diyabet hastalığı nedeniyle Prof. Dr. Alper Çelik tarafından 11 Şubat 2022'de İstanbul'da ameliyat edildi. Güneri'nin hayatı bu ameliyat sonrası karardı. Ameliyattan sonra bağırsağının yaklaşık yedi santimini kaybeden kadın "Toplamda üç ameliyat geçirdim. Sağlığımı geri döndüremiyorum. Beni yarım insan haline getirdi" diyerek Dr. Çelik'i suçladı.

Haberin Devamı

DERİALTI İLTİHABI

Şikayetçi olan Hülya Güneri; iç organlarına 400, dışarıdan ise 18 dikiş atıldığını söyledi. "Doktor, karnımı 10 santim yarmış, içine kamera sokmuş. Sorunu bulamadan kapamış. dört gün yaranın olduğu yere gazlı bez sokup, temizleyip sorunu gidermeye çalıştılar. Sonrasında karnım davul gibi şişti. Yeniden ameliyata alındım. Bağırsak ilk ameliyatta delik bırakılmış. O sürede 6-7 santim çürümüş. Onu kesip attılar" diye anlattı.

DERDİM PARA DEĞİL

"Dr. Alper Çelik’ten ameliyat olup da yaşayan tek kanıt benim" diyen Hülya Güneri, "Elimizdeki raporlara ve raporun altında Dr. Çelik’in kendi imzası olmasına rağmen, maalesef savcıdan ‘suç unsuru yoktur’ yazısı aldık. Şans eseri ölmedim. Eve geldikten sonra 2.5 ay tavana bakarak yattım. Halen de ağrılarım devam ediyor" ifadesini kullandı. Güneri "Tazminat davası açtım ama derdim para değil. Bedelini bir şekilde ödemeli. Adalete güveniyorum" dedi.

Haberin Devamı

Güneri, diyabetik ameliyatın ardından beş gün hastanede yattı, eve geldiğinde karnı iltihaptan şişmeye başladı.