Gündem Yeni evli genç bıçakla öldürüldü

Yeni evli genç bıçakla öldürüldü

Paylaş
Yeni evli genç bıçakla öldürüldü

Yeni evli genç bıçakla öldürüldü

İzmir’in Karabağlar İlçesi'nde 'yan bakma' nedeniyle çıkan tartışmada 19 yaşındaki Fırat Erbakış tarafından bıçakla boğazından ve kasığından yaralanan 25 yaşındaki Gökhan Düzgün olay yerine öldü. Fırat Erbakış polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Eskiizmir Semti 4551 sokak ile 4575 sokağın kesiştiği yerde meydana geldi.

19 yaşındaki Fırat Erbakış kız arkadaşıyla yürürken, kendilerine yan yan baktığını öne sürdüğü Gökhan Düzgün ile tartıştığı. Tartışma kavgaya dönüşünce Fırat Erbakış, kendisine vurduğunu iddia ettiği Düzgün'ü boğazından ve kasığından yanındaki bıçakla öldürdü.

Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Gökhan Düzgün’ü gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibinin tüm müdahalesine rağmen Düzgün, kurtarılamadı.

Gökhan Düzgün'ün bir şirkette işçi olarak çalıştığı ve yeni evlendiği öğrenildi.

YEŞİL KAPÜŞONUNDAN YAKALANDI

Görenlerin, yeşil kapüşonlu ve elinde bıçak olan bir kişinin kaçtığını söylemesi üzerine polis ekipleri gidebileceği yerlerde eşkal doğrultusunda çalışma başlattı. Gece saatlerinde yeşil kapüşonlu bir kişinin tek başına yürüdüğünü gören Fuar Asayiş Ekipleri, yaklaşmak için otomobille manevra yaptı. Şüphelinin, polisin kendisine doğru geldiğini anlayıp panikle kaçmak istemesi üzerine yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan kişinin şüpheli Fırat Erbakış olduğu anlaşıldı, gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen şüphelinin susma hakkını kullandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Emniyette sorgusu süren Fırat Erbakış'ın, ‘taksirle yaralamaya sebebiyet vermek’ suçundan sabıkasının bulunduğu belirlendi.

Emrah YILMAZ/İZMİR, (DHA)