Gündem Yıldırım iki ilde can aldı... 3 kişi hayatını kaybetti

Yıldırım iki ilde can aldı... 3 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Yıldırım iki ilde can aldı... 3 kişi hayatını kaybetti

Kastamonu ve Çorum'da tarlada çalışan ve hayvan otlatan kişilerin üzerine yıldırım düştü. Kastamonu'da 2 Çorum'da da bir kişi hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Yavuç köyünde meydana geldi. Hikmet Şen ve Salim Demir (52), tarlada çalıştıkları sırada, gök gürültülü sağanak başladı. Demir ve Şen, yağmurdan korunmak için bölgede bulunan kulübeye sığındı. Bu sırada kulübenin üzerine yıldırım düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şen ve Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, otopsi için morga kaldırıldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

ÇORUM'DA YARALILAR VAR

Olay, bu akşam Çorum'un İskilip ilçesi Karaağaç Köyü Çuhalar Mahallesi Düzyayla bölgesinde meydana geldi. Hayvan otlatan Mehmet Ören, Ekrem Akdana, Ali Oruç ve Fatih Ören'e yıldırım isabet etti. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Ören'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan Ekrem Akdana, Ali Oruç ve Fatih Ören ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.