Gündem Yolda yürürken başından vuruldu

Yolda yürürken başından vuruldu

Paylaş
Yolda yürürken başından vuruldu

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde komşu iş yeri sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçen kadın başına kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Şehit Davut Kuzu Caddesi’nde Kazım Akgül’ün (62) iş yerinin önüne saman balyaları boşaltıldı. Komşu iş yeri sahibi Rahmi Korkmaz (79), iş yerinin önünün kirletildiğini öne sürerek Akgül ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Akgül, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine balta ile üzerine yürüdüğü iddia edilen komşusuna ateş etti. Korkmaz, çeşitli yerlerinden yaralanırken, seken bir kurşun ise bu sırada yoldan geçmekte olan 3 çocuk annesi Penpiş Deniz’in (40) başına isabet etti.

Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Deniz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Korkmaz’ın ise tedavisi Gazi Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Olayın ardından gözaltına alınan Kazım Akgül ile kavgaya karıştığı öne sürülen oğlu Adem Akgül ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

DİLENCİYE GİYSİ VERECEKTİ

Öte yandan ölen üç çocuk annesi kadının, olay esnasında dilenciye giysi vermek için evinden çıktığı öğrenildi.

Penpiş Deniz’in (40) cenazesi, ailesi tarafından belediye morgundan alınarak olayın yaşandığı yerdeki evinin önüne getirildi.

Haberin Devamı

İkisi lise öğrencisi, biri 5 yaşında 3 çocuk annesi Deniz’in cenazesi helallik alınmasının ardından Pazar Yeri Merkez Cami’ne götürüldü. Tören sırasında Deniz’in çocukları, eşi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Kılınan namazın ardından Deniz’in cenazesi, Göğceli Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öte yandan Penpiş Deniz’in (40), bir dilenciye giysi yardımında bulunmak için evinden çıktığı ve bu sırada olayın meydana geldiği öğrenildi.