Gündem YSK Başkanı Yener: Veri akışı devam ediyor, sonuçlar hayırlı olsun

YSK Başkanı Yener: Veri akışı devam ediyor, sonuçlar hayırlı olsun

Paylaş
YSK Başkanı Yener: Veri akışı devam ediyor, sonuçlar hayırlı olsun

YSK Başkanı Yener yaptığı açıklamada "Şu an itibarıyla sandıkların yüzde 51.2'si açılmış durumda. Veri akışı devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına dair açıklama yaptı. YSK Genel Merkezi’nde konuşan Yener, oy kullanma işleminin devam ettiğini aktardı.

Haberin Devamı

"SANDIKLARIN YÜZDE 51,2'Sİ AÇILMIŞ DURUMDA"

Türkiye genelinde açılan sandıkların yüzdesini paylaşan Yener, “Şu an itibarıyla sandıkların yüzde 51,2'si açılmış durumdadır. Veri akışı da devam etmektedir. Bu süreçte görev alan il ilçe seçim kurulu başkanlarımıza, Yüksek Seçim Kurulu personeline, sandıklarda görevli olan kamu görevlilerine, siyasi parti temsilcilerine gerçekleştirmiş oldukları özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"VERECEĞİMİZ RAKAM YANILTICI OLABİLİR"

Geçici sonuçlar ve seçime katılım oranı hakkında sorulan soruları da yanıtlayan Yener, “Şu anda veri akışı devam ettiği için vereceğimiz rakam yanıltıcı olabilir. Gün içerisinde sizlerle paylaşabiliriz oranı. Şu an için söyleyeceklerimiz bunlar. Tüm vatandaşlarımıza siyasi partilerimize sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
YSK Başkanı Ahmet Yener: Sandıkların yüzde 51.2’si açılmış durumda