Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 20 Ekim 2021

Güne Başlarken | 20 Ekim 2021

Paylaş
Güne Başlarken | 20 Ekim 2021

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

ABD’de Pfizer-BioNTech’in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının 12-18 yaş grubunda yüzde 93 etkili olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burkina Faso Cumhurbaşkanı Christian Kabore ile bir araya geldi.

Yaklaşık 2 yıldır koronavirüs ile savaşan dünyaya kötü haber İngiltere'den geldi. 'AY.4.2' isimli Delta varyantı mutasyonunu mercek altına alan bilim insanları çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup oldu.

Amerikan CNBC kanalının sunucusu Hadley Gamble, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile geçen hafta röportaj yaptı. Rus basını, Hadley Gamble’ın bacak hareketlerini ‘flört’ olarak yorumladı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin 279 aşçı yardımcısı, 2 bin 593 aşçı ve 260 fizyoterapist alacak.

Güne Dair Notlar

  • 20 Ekim günü saat 7.35'te dolar 9,30 TL, euro ise 10,84 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 12°C, 18°C  Parçalı ve çok bulutlu
Antalya, 18°C, 28°C  Parçalı ve az bulutlu
Ankara, 5°C, 18°C  Parçalı bulutlu
Trabzon, 13°C, 16°C  Yağışların batı ve doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor
Diyarbakır, 10°C, 24°C  Parçalı bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Sadakatsiz, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman, SHOW TV: 20.00 Sinema: Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, FOX: 20.00 Yerli Dizi: Kanunsuz Topraklar, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Dünya Hali

20 Ekim günlük burç yorumları

  • KOÇ: Duygularınızda karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda istemediğiniz değişimler olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.
  • BOĞA: İşinizle ilgili sorumluluklarınızda titiz davranıyorsunuz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamak konusunda sorun yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgileriniz çok güçlenebilir.
  • İKİZLER: Ortaklıklar konusunda cesur davranmamalı ve işinizi belli ölçüde götürmelisiniz. Başlangıç yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacak.
  • YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. İnatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda kişiliğinizi korursanız çekiciliğiniz etkili olacak.
  • ASLAN: Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpüleyin. Çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.
  • BAŞAK: İlişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İsteklerinizle ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız yüzünden kaybetmeye adaysınız.
  • TERAZİ: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif geliştiği zaman enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, birçok işin sizi yoracağını bile bile yapmaya soyunacaksınız.
  • AKREP: Aktif bir dönem yaşıyorsunuz. Maddi konuda hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız nedeniyle yenilikler ilginizi çekiyor. Beklenenden daha cesaretli davranacaksınız.
  • YAY: Olayların arkasında farklı nedenler ararken bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. Takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.
  • OĞLAK: Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Yapacağınız her işte özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.
  • KOVA: Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenlerin sayısı hayli fazla. Bugün özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacak ve durum değerlendirmesi yapacaksınız.
  • BALIK: Maddi durumunuz sizi yeni bir çalışma alanına yönlendirecek. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevreyle paylaşımlarınız mükemmel.