Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 4 Temmuz 2021

Güne Başlarken | 4 Temmuz 2021

Paylaş
Güne Başlarken | 4 Temmuz 2021

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

  • İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte iki gündür Kovid-19 kaynaklı ölüm olmadığını açıkladı.
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeğeni Mustafa Bahçeli (51), uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mustafa Bahçeli’nin cenazesi Osmaniye´de düzenlenecek cenaze töreninin ardından yarın Osmaniye Asri Mezarlığında defnedilecek.
  • İzmir’in Gaziemir ilçesinde, 3 çocuk annesi Sevda Çelemoğlu (33), sevgilisi olduğu öne sürülen S.Ç. tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. S.Ç., cinayetin ardından polis merkezine gidip, kendini ihbar etti. Çelemoğlu’nun, S.Ç. hakkında şikayette bulunduğu, 3 ay önce uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.
  • "Tosuncuk" lakabıyla tanınan ve Türkiye'nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edilen Aydın, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Guarulhos Uluslararası Havalimanı'ndan Türkiye saati ile 09.40'ta havalanan THY'nin TK16 sefer sayılı uçağıyla saat 22.30'da İstanbul Havalimanı getirildi.
  • EURO 2020 çeyrek final mücadelesinde Danimarka, Çekya’yı 2-1 mağlup ederek yarı finale yükselen 3’üncü takım olmayı başardı.

Güne Dair Notlar

  • 4 Temmuz günü saat 7.40'ta dolar 8,69 TL euro ise 10,31 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 20°C, 28°C
Antalya, Az bulutlu. 25°C, 39°C
Ankara, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 16°C, 26°C
Trabzon, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 23°C, 27°C
Diyarbakır, Az bulutlu ve açık. 19°C, 36°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Günün köşe yazısı

İtalya’nın Puglia bölgesi; İtalyan kültürünün değişmemiş, modernleşmemiş, en saf haliyle kalmış halini yaşatır. Biraz da ekonomik imkanlar değil midir, özü bozan? İtalya’nın geri kalanı kadar büyük bir turist yoğunluğu bulamadığı için çok zenginleşmemiş olan Çizme’nin topuğu; aslında öz kültürü yansıtmasından dolayı en çok gezgini, en çok turisti hak eden bölgedir… Turizmde de böyle bir dilemma var işte… Bölge başkenti Bari, Lecce, Trani, Vieste, Matera, Otranto, Ostuni, Alberobello ve Polignano A Mare gibi çok özel şehirleri keşfedecek, makarnanın en lezzetlisini tadacak, Adriyatik’in nefes kesici manzaralarına şahit olacaksınız. İtalya’nın güneyine doğru koy koy, köy köy bir seyahat bu. İki bölümde gezeceğiz efendim; muhteşem Puglia turunu kaçırmayın. Burak Akkul'un köşe yazısı...

Haberin Devamı

4 Temmuz Haziran günlük burç yorumları

KOÇ: Risk almakta acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Konumunuzu kıskananlar sizi huzursuz edebilir.

BOĞA: Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

İKİZLER: Gün içinde fazla hareketli davranarak huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

YENGEÇ: Duygularınızı baskı altında tutup kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçinizde yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

ASLAN: Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşacaksınız. Çevrenize esprili davranmak istiyor, önleyemediğiniz duygularınız yüzünden dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklamaya eğilimlisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: Bugün, maddi sorunlar yaşayabilirsiniz. İşinizde belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün.

AKREP: Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacak.

YAY: Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedebilir ve sığınma duygusu içinde arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki gösterebilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız için dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni duruma alıştırmalısınız.

BALIK: Bugün önemli kişilerle bir araya gelme planı içindesiniz. Bu buluşma için kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.