Türkiye (Son Dakika) Gürültü yapıyor diye...

Gürültü yapıyor diye...

Paylaş
Gürültü yapıyor diye...

Bursa'da, Ekrem T. mahallede gürültü yaptığı için tartıştığı Cevat Tüfekçi'yi göğsünden bıçakla yaraladı. Yaralı halde otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşmak isteyen Cevat Tüfekçi başka bir araca çarparak durdu. Araç içinde kan kaybından yaşamını yitiren Cevat Tüfekçi'nin cinayet şüphelisi Ekrem T. polis tarafından gözaltına alındı

Olay, sabaha karşı 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Sokak’ta meydana geldi. Yem ticareti yapan Cevat Tüfekçi (41), Hürriyet Caddesi üzerinden geçerken başka bir aracın sürücüsü ile tartıştı. Tartışma nedeniyle yakındaki evlerde oturan vatandaşlar sürücüleri uyardı. Mahalle sakinlerinin uyarıları sonucu olay yerinden ayrılan Tüfekçi, yanında bulunan arkadaşını evine bıraktıktan sonra tartışmanın olduğu yere döndü.

Alkollü olduğu iddia edilen Tüfekçi, kendisini uyaran mahalle sakinlerine bağırmaya başladı. Bu sırada evinden inen Ekrem T. (41) Tüfekçi’ye bağırmaması için uyardı. İkili arasında tartışma çıkması üzerine Ekrem T., elindeki bıçakla otomobil içerisindeki Tüfekçi’yi göğsünden bıçakladı. Ekrem T. olayın ardından evine giderken, Tüfekçi ise otomobiliyle 100 metre ilerledikten sonra park halindeki başka bir araca çarparak durdu. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda Tüfekçi’nin kan kaybından öldüğü anlaşıldı.

Olayın ardından inceleme başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise, olay yerindeki güvenlik kameralarını inceledi. Çevredekilerin bilgisi ve kamera kayıtlarından cinayeti TIR şoförü Ekrem T.’nin işlediğini tespit edildi. Gözaltına alınan Ekrem T., emniyetteki ifadesinde suçu kabul etti.

Edip TEKİN / BURSA, (DHA) –

Haberin Devamı