Spor Guti ile yollar resmen ayrıldı

Guti ile yollar resmen ayrıldı

Paylaş
Guti ile yollar resmen ayrıldı

Beşiktaş Kulübü, İspanyol futbolcusu Guti Hernandez'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini resmen açıkladı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Gutierrez Hernandez ile aramızdaki mevcut sözleşme, futbolcunun kalan alacaklarına istinaden 1.400.000 Euro ödenmek suretiyle, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir" denildi.

Takımın izinli olduğu dönemde İspanya’ya gidip dönmeyen Guti, bu sezon Beşiktaş’ta çok az maçta yer alma fırsatı bulmuştu.

GUTİ'NİN KARNESİ

Beşiktaş’a geçen sezonun başında Real Madrid’den büyük umutlarla transfer edilen, ancak bu sezon futbolundan çok özel yaşamı ile gündeme gelen ve beklenen performansı gösteremeyip takımdan ayrılmak zorunda kalan İspanyol futbolcu Guti Hernandez, siyah-beyazlı takımda 40 resmi maçta forma giydi.

40 MAÇTA 12 GOL ATTI

Guti Hernandez, Beşiktaş formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 12 gole imza attı. Bu gollerin 7’sini penaltılardan atan Guti, Spor Toto Süper Lig’de 7, UEFA Avrupa Ligi’nde 2, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 gole imza attı.

Spor Toto Süper Lig’de 23 maçta forma bulan İspanyol futbolcu, UEFA Avrupa Ligi’nde 11, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 6 karşılaşmada görev aldı.

Beşiktaş’ta toplam 8 kez penaltı atışı kullanan Guti, geçen sezon Spor Toto Süper Lig’deki Kasımpaşa maçı hariç penaltı kaçırmadı.

Haberin Devamı