Astroloji Güvensizlik güveninizi yenmesin

Güvensizlik güveninizi yenmesin

Paylaş
Güvensizlik güveninizi yenmesin

Gökyüzünde gezegenlerin burç değiştirmeleri, birbirleri ile olan bağlantıları, Retro ilerleyişleri gibi yerleşime yönelik göstergeleri her zaman için hem yaşadığımız olaylar üzerinde hem de psikolojik olarak duygu dünyamız üzerinde önemli etkiler yaratırlar. Astrolojik göstergeler hayatımızın içinde karşılaştığımız her durum için etken bir mekanizma oluştururlar ve her gezegen kendi temel anlamını içinde yerleştiği burcun özellikleriyle doğru orantılı olarak ortaya koyar. // DİLARA EFEOĞLU ASTRO-İLİŞKİLER

Yeni bir haftadan herkese merhaba,

Haberin Devamı

Venüs'ün doğum haritasındaki konumunu analiz ederek, bizi neyin mutlu ettiği ve bir ilişkide neye ihtiyaç duyduğumuz hakkında çok şey öğrenebileceğimizi daha önce bu gezegen hakkında yazdığım yazılarda bahsetmiş ve öğrenmiştik. Giyim tarzımızdan, eğlence seçimimiz ve sanatsal yaklaşımımıza kadar zevk anlayışımız yine doğum haritalarımızdaki Venüs’ün burç ve yerleşiminde kendini gösterebilmektedir.

Şimdilerde Venüs Akrep burcu ilerleyişine başladı ve bu burçta 11 Eylül günü başlayan yolculuğunu 8 Ekim’de Yay burcuna geçene kadar sürdürecek. Venüs gezegeni Akrep burcunda aşk, sevgi, tutku gibi bağlılıklar içeren birlikteliklere yoğunlaşma getirir. Bu ilişkilerde güçlü ve derin duyguların kontrol edilmekte zorlanan şekilde su yüzüne çıkmasına ve özellikle her birimizin ilişkiye dair bakış açısını ve davranışını değiştiren bir rol yaratmasına neden olabilir.

Haberin Devamı

Venüs Akrep burcu ilerleyişi süresince önemli açılar yapıyor. Sırasıyla Satürn, Uranüs ve Jüpiter ile zorlu açılarını kesinleştirecek olan Venüs hayatımızda ilişkilerimizin dikkat çekici durumlar yarattığı zaman dilimi içinde olacağımıza işaret ediyor, bir ilişkinin geleceğine dair çok önemli kararlar almak durumunda kalacağımız bir süreç bizi bekliyor olabilir.

Venüs Akrep burcunda ilerlediği sürece beklentilerimizin büyük kısmını, gerçekten derinden bağlı ilişkiler içinde olmak arzusu oluşturur. Şimdi bir nevi ilişkilerimizin testten geçeceği bir dönem bizi bekliyor diyebiliriz. İçinde bulunduğumuz ilişkinin gerçekte ne kadar duygusal ve ne kadar derin bağlılıklar içerdiğini sorgulayabileceğiz. Kişisel olarak yüzeysel bir duygusallığın oluşturduğu ilişkiler yerine kuvvetli duygular ve bağlılıklar içeren ilişkilere ihtiyaç duyduğumuzu fark edeceğiz. Beklentimiz zihinsel, ruhsal olarak tüm yönlerimiz ile birleşebildiğimiz birliktelikler içinde olmak. Güven duymanın ilişkinin ilk şartlarından birini oluşturduğunu düşünmek ve ilişkimizi güven yönünde sorgulamak söz konusu olabilir. Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars, 15 Eylül günü Venüs’ün yönettiği burca geçiyor ve Terazi burcu ilerleyişini başlatıyor. İlişkilerimiz için özellikle dışa vuran tavır ve davranışlarımız yönünde etkili olan gezegen Mars’ın Venüs ile arasında oluşan, birbirlerinin yönettikleri burçta ilerleme durumu ise maalesef ki iki gezegenin yerleşime yönelik olarak konumları gereği işleri biraz daha zorlaştıran, çetrefilli hale getirebilecek bir görünüme izin veriyor. Venüs Akrep burcundayken ilişkiye dair en önemli soru karşılıklı bağlılığın aslında ne kadar gerçek ve ne kadar derin olduğu sorgusunu öne çıkarabilir. Bu süreç içerisinde, karşılıklı duygusal bağlılık ve güven ihtiyacı karşılanan ilişkiler her türlü sorunun üstesinden gelme imkânına sahip olabilecekken, duygusal bağlılık ve derinliğin sığ kaldığı ilişkiler ise bitme noktasına gelebilecek.

Haberin Devamı

Güzel bir hafta dilerim,

Sevgiyle