Saç dökülmesini durduruyor! Canlı ve güçlü saçların tek sırrı

Saç dökülmesini durduruyor! Canlı ve güçlü saçların tek sırrı

5.01.2023
Saç dökülmesi çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Düzensiz ve yetersiz beslenme, yanlış bakım uygulamaları, dış etkenler ya da genetik faktörler saç dökülmesinin başlıca nedenleri arasında yer alır. Saç dökülmesini durdurmak için çeşitli doğal yöntemler de bulunur. Aloe vera saç ve cilt bakımında çok sık kullanılır. Aloe vera jelini saç diplerine düzenli olarak uygulayarak saç dökülmesi sorununa veda edebilirsiniz.
Aloe vera bitkisinin sağlığa faydaları

Aloe vera bitkisinin sağlığa faydaları

16.09.2021
Sarısabır olarak da bilinen aloe vera bitkisinin anavatanı Afrika. Aloe vera bitkisi son yıllarda ülkemizde de oldukça popüler hale geldi. Zambakgiller familyasından olan aloe vera kaktüse benzer bir bitki. Gerek tıbbi gerekse güzellik sektöründe sıkça kullanılan aloe veranın tarihi Eski Mısır'a kadar dayanıyor. Antibakteriyel özelliği sayesinde ciltte oluşan yaraların iyileşmesine yardımcı olan aloe vera adeta bir gençlik iksiri. Peki aloe vera nasıl kullanılır? Aloe veranın sağlığa faydaları haberimizde.
İçi antibakteriyel özellikte jel ile dolu bitki

İçi antibakteriyel özellikte jel ile dolu bitki

28.07.2020
Aloe vera, özellikle cilt yaralanmalarının tedavisi ile bilinen ve binlerce yıldır kullanılan popüler bir şifalı bitkidir. Aloe vera, yapraklarında su depolayan kalın, kısa gövdeli bir bitkidir. Geleneksel tıpta, aloe vera, bitkinin yapraklarının içindeki jel benzeri maddeden yapılan topikal bir jel olarak kullanılır. Kozmetik, ilaç ve gıda endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Buna ek olarak aloe vera, yüzyıllar boyunca, anti-enflamatuar, nemlendirici, antibakteriyel ve antiviral özellikleri nedeniyle geleneksel tıpta kullanılmıştır.
Aloe Vera jelini fileto gibi çıkarıyor

Aloe Vera jelini fileto gibi çıkarıyor

9.06.2020
Bir Aloe Vera fabrikasında çalışan işçi, bitkinin içindeki jeli adeta fileto gibi çıkartıyor. Detaylar videomuzda....