İstanbul Sanat Ve Antika Fuarı

İstanbul Sanat Ve Antika Fuarı Haberleri

Son dakika İstanbul Sanat ve Antika Fuarı haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı haber sayfamızda...
İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na yeniden merhaba diyor!

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na yeniden merhaba diyor!

2.05.2022
İstanbul, 4-7 Kasım tarihleri arasında ikinci kez Babylons&IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ve eseri tek çatı altında buluştururken, sanatseverleri sergilenecek antika parçalar ile geçmişe, NFT koleksiyonuyla da geleceğe yolculuğa çıkaracak. Dört gün sürecek organizasyonda çağdaş resmin genç yeteneklerinden Çağlar Tağcı’nın eserleri de fuarda yer alacak.
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da

Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da

22.10.2021
İstanbul, 4 – 7 Kasım tarihleri arasında 2. Kez ‘Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından Babylons NFT Pazaryeri’nin katkılarıyla İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ve eseri tek çatı altında buluştururken, sergilenecek antika parçalar ile de sanatseverleri geçmişe, NFT koleksiyonuyla geleceğe yolculuğa çıkaracak.
2. Abdülhamid'in tahtı yurtdışına çıkarılmaması şartıyla  100 bin TL’ye satıldı

2. Abdülhamid'in tahtı yurtdışına çıkarılmaması şartıyla 100 bin TL’ye satıldı

27.02.2020
Antikacı Nilgün Şensoy, Sultan II. Abdülhamid dönemine ait tahtı, 100 bin TL karşılığında Maxam Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karakeçili'ye sattı. Ancak Şensoy, satış yaparken tahtın yurtdışına çıkarılmaması şartını koydu.
Konuşan resimler

Konuşan resimler

2.05.2022
Genel sanat yönetmenliğini sanatçı Ebru Ceylan’ın üstlendiği ‘Samsara Multidisipliner’ sergisi bünyesinde ve #BağımızVar sponsorluğunda gerçekleşecek olan ‘Konuşan Resimler– Bu Toprakların Ozanları’ sergisi, 22 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada, 4. katta görülebilir.
İstanbul Sanat ve Antika Fuarı için geri sayım başladı

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı için geri sayım başladı

12.02.2020
İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, 20-23 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Fuarda, Çağdaş Türk resim ve heykel sanatından, Paris Ekolüne, ‘14 Kuşağı’ndan ‘d’ Grubu’na ve 1800’lü yıllardan günümüze kadar gelmiş birçok sanat eseri ve antika obje yer alacak.
IMOGA koleksiyonundan özel seçki fuarda sergilenecek

IMOGA koleksiyonundan özel seçki fuarda sergilenecek

3.02.2020
İstanbul Sanat ve Antika Fuarı 20 Şubat'ta açılıyor. Fuar kapsamında Nurullah Berk’ten Cihat Burak’a, Burhan Doğançay’dan Gül Derman’a Türk resim sanatında derin izler bırakan ustaların imzalarını taşıyan 80 yapıt yer alacak.
Çağdaş Türk Sanatı'nın en önemli ismi İbrahim Çallı’nın eserleri fuarda sergilenecek

Çağdaş Türk Sanatı'nın en önemli ismi İbrahim Çallı’nın eserleri fuarda sergilenecek

27.01.2020
Türk Resim Sanatı'na yön veren "1914 Kuşağı" temsilcilerinden İbrahim Çallı'nın en önemli eserleri arasında gösterilen ve Merey Koleksiyonu’nda yer alan Balo ve Şapkalı Kadın, Plajda Kardeşler ve Ada’da Kardeşler İstanbul Sanat ve Antika Fuarı kapsamında sergilenecek.
Türk sanat ve antika piyasası dünya ile yarışıyor

Türk sanat ve antika piyasası dünya ile yarışıyor

22.01.2020
Tarih boyunca birçok devlete ev sahipliği yapmış, günümüze kadar hasar görmeden muhafaza edilmiş olan antika eserler, sanat severler tarafından büyük ilgi görüyor. Böylelikle ülkemizde sanata ve antikaya olan merak her geçen gün artıyor. Uluslararası platformda düzenlenen etkinliklerle koleksiyonculuk, tablo ve antika alım satımı, ticari faaliyetleri de canlandırıyor. Antika ve sanat eserleri yıllık 20 milyar dolara yakın ciro sağlarken, ülkemizde sanat piyasası ekonomik alanda dünya ile yarışıyor. Dünyanın en büyük ikinci pazarı olmakla birlikte her sene dış ticaret hacminde artış gösteren sektör, Türkiye’ de 2019’un ilk 7 ayında 6 milyon 762 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
Fausto Zonaro’nun 'İnci Dizen Kız' eseri sanatseverlerle buluşuyor

Fausto Zonaro’nun 'İnci Dizen Kız' eseri sanatseverlerle buluşuyor

22.01.2020
‘Osmanlı Saray Ressamı’ olarak tanınan ünlü sanatçı Fausto Zonaro’nun eseri ‘İnci Dizen Kız/Filatrice di Perle’ İstanbul’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. ‘İnci Dizen Kız' tablosu 20-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Sanat ve Antika Fuarı kapsamında sergilenecek.
Ressam Ulubil’den 400’üncü tablo

Ressam Ulubil’den 400’üncü tablo

6.11.2021
İstanbul sevdasıyla tanınan ressam Nur Ulubil, 400’üncü tablosuyla Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na katıldı.