Kokoloji Kişilik Testi

Kokoloji Kişilik Testi Haberleri

Son dakika kokoloji kişilik testi haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kokoloji kişilik testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kokoloji kişilik testi haber sayfamızda...
Öfkeye karşı nasıl tepki veriyorsun?

Öfkeye karşı nasıl tepki veriyorsun?

17.10.2020
Öfkelenen kişilere karşı verdiğimiz tepkiler aslında kişiliğimizle alakalı. Kokoloji kişilik testi, Japon psikoloji profesörleri Isamu Saito ve Tadahiko Nagao tarafından geliştirilen temel psikolojik gerçeklere dayanarak hazırlanmış bir tür kendini keşfetme testi. Kokoloji kişilik testlerinde yer alan sorular sayesinde, bilmedikleri özelliklerini ve yeteneklerini keşfedebiliyor. Peki Kokoloji kişilik testine göre sen kimsin? Ama dikkat etmen gereken bazı şeyler var: Aklına ilk gelen seçeneği işaretle, kendine karşı dürüst ol, cevapları tahmin etmeye çalışma.
Psikolojik test: Beklenmeyen fırtına

Psikolojik test: Beklenmeyen fırtına

28.09.2020
Verdiğin kararlar aslında kim olduğunun en iyi kanıtı. Japon bilim insanlarının hazırladığı Kokoloji kişilik testleri, bilinçaltınızı okuyarak kişiliğiniz hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Bu eğlenceli test sana gerçekte kim olduğunu söyleyecek. Başlamadan önce unutmaman gerekenler şunlar: Aklına ilk gelen seçeneği işaretle, kendine karşı dürüst ol, cevapları tahmin etmeye çalışma. Hazırsan başlayalım!
Psikolojik test: Mahkeme salonunda hangi oyuncusun?

Psikolojik test: Mahkeme salonunda hangi oyuncusun?

24.09.2020
Davranışlarımız ve verdiğimiz kararlar kişiliğimiz hakkında bize bilgi veriyor. Peki sen kişiliğin hakkında ne kadar bilgi sahibisin? İşte sana bir fırsat! Aşağıdaki test, kriz durumunda nasıl bir insan olduğunu ortaya çıkaracak. Öyleyse haydi teste!
Kişiliğini merak edenlere psikolojik test: Hangi Külkedisi sahnesini seviyorsun?

Kişiliğini merak edenlere psikolojik test: Hangi Külkedisi sahnesini seviyorsun?

14.09.2020
Her insan kendi kişiliği hakkında bilgi sahibi olmak ister. Bu konudaki en büyük yardımcımız ise kişilik testleri oluyor. Kokoloji kişilik testlerini duymuşsunuzdur. Kokoloji kişilik testi bir tür kendini keşfetme oyunu. Bu testte ise en sevilen masal Külkedisi hakkında sana soru soracağız. Verdiğin cevaplar kişiliğin hakkında bilgi sahibi olmanı sağlayacak. O halde buyur teste!
Okuma şekline göre para harcama karakterini keşfet

Okuma şekline göre para harcama karakterini keşfet

28.06.2020
Kokoloji kişilik testi bir tür kendini keşfetme oyunu. Bu teste ise okuma şekline göre karakter analizin ortaya çıkacak. Okuma kaynaklarını nasıl değerlendirdiğin, paranı da hangi şekilde kullandığın hakkında sana bilgi verecek. Unutma; testi çözerken aklına ilk geleni seç, cevapları tahmin etmeye çalışma ve kendine karşı dürüst ol.
Güne Başlarken | 26 Mayıs 2020

Güne Başlarken | 26 Mayıs 2020

26.05.2020
Bugün Ramazan bayramının son gününe uyandık. Bir Ramazan ayını ve bayramını daha geride bıraktık. 4 günlük sokağa çıkma yasağı da dün gece yarısı itibarıyla sona erdi. Bakalım Güne Başlarken neleri kaçırmaman gerekiyor?
Akşam Postası | 25 Mayıs 2020

Akşam Postası | 25 Mayıs 2020

25.05.2020
Bayramın ikinci günü biterken ve sokağa çıkma yasağı sürerken yaşanan belli başlı olayları bir araya topladık. İyi bayramlar!
3 soruluk Kokoloji kişilik testine göre sen kimsin?

3 soruluk Kokoloji kişilik testine göre sen kimsin?

25.05.2020
Kokoloji kişilik testi, Japon psikoloji profesörleri Isamu Saito ve Tadahiko Nagao tarafından geliştirilen temel psikolojik gerçeklere dayanarak hazırlanmış bir tür kendini keşfetme testi. Kokoloji kişilik testlerinde yer alan sorular sayesinde, bilmedikleri özelliklerini ve yeteneklerini keşfedebiliyor. Peki Kokoloji kişilik testine göre sen kimsin? Merak ediyorsan buyur teste.