Türkiye'de 'organik' kelimesi suistimal ediliyor

Türkiye'de 'organik' kelimesi suistimal ediliyor

3.05.2021
Son yıllarda organik gıda kavramı tüketicilerin giderek daha çok dikkatini çekiyor. Ancak bir gıdanın organik olabilmesi için hangi özelliklere sahip olması gerektiğini biliyor muyuz? Organik gıda üretiminin sanılandan çok daha fazla aşaması var.
En kıymetlilerinize: Temiz içerikli en iyi 10 katkısız bebek bezi

En kıymetlilerinize: Temiz içerikli en iyi 10 katkısız bebek bezi

5.01.2021
Kimyasal içermeyen bebek bezi son yıllarda annelerin yeni yeni önem vermeye başladığı bir konu. En iyi bebek bezi, en iyi emiş gücüne sahip olan değil en organik içeriği barındıran bebek bezi olmalı. Temiz içerikli bebek bezini marketlerde bulmak zor olsa da neyse ki internet gibi bir nimet var. Bu nedenle temiz içerikli bebek bezlerini düzenli bir şekilde kullanmak hayal değil. Yıkanabilir organik bebek bezleri aslında en makbulü olsa da çalışan anne ve babaların buna zamanı olmayabilir. İşte burada temiz içerikli bebek bezleri devreye giriyor. Rahat karşılaştırma yapabilmeniz adına tüm markaların 3-6 kg seçeneğinin 35'lisi listeleyeceğiz. İşte en kıymetlilerimize temiz içerikli 10 katkısız bebek bezi.
Organik yumurta nasıl anlaşılır?

Organik yumurta nasıl anlaşılır?

6.06.2019
Çarşıda pazarda her yerde organik olduğu söylenerek satılan yumurtalar gerçekten organik mi? Organik yumurtayı diğerlerinden ayırmanın yolu var mı? İşte oldukça faydalı bir rehber...