İlişkilerde erkekler neden yalan söyler? Herkesi şaşırtan detay ortaya çıktı

İlişkilerde erkekler neden yalan söyler? Herkesi şaşırtan detay ortaya çıktı

8.09.2022
İlişkilerde çiftler birbirlerine bazı zamanlarda küçük beyaz yalanlar söyler. Genellikle bunu ilişkide sorun çıkmaması ya da tatsızlık yaşanmaması için yaparlar. Özellikle erkekler ilişkilerde kadınlara göre daha çok yalan söyleme ihtiyacı hisseder. Bunu hayatlarını daha kolay sürdürebilmek için yaparlar. Her konuda dürüst olduklarında ilişkilerinde huzursuz yaşanacağınız düşünürler. Peki, Yalan söyleyen erkekler nasıl anlaşılır, erkekler neden yalan söyler? Merak edilen soruların yanıtlarını Posta.com.tr okurları için araştırdık.
Erkekler bu yalanı çok söylüyor! Duyduğunuz an kaçın

Erkekler bu yalanı çok söylüyor! Duyduğunuz an kaçın

25.05.2022
Erkekler bazen bulundukları ortamdan hemen uzaklaşmak ya da tüm işlerin istedikleri gibi yürümesini sağlamak için yalan söylemeye başvurur. Özellikle ikili ilişkilerde karşı taraf ile iletişim kurarken çok yalan söyleyen erkeklerin hep kullandığı klasik cümleler vardır. Çoğu erkek tarafından kullanılan bu basit yalanlara asla inanmamanız gerekir. İşte erkeklerin sıklıkla söylediği yalanlardan bazıları...
Yalan söyleyen erkeklerin 4 net özelliği...

Yalan söyleyen erkeklerin 4 net özelliği...

16.05.2022
Yalan söylendiğinde gerçek elbet er ya da geç ortaya çıkar. Bazı insanlar ilişkilerinde partnerine yalan söylerken bunu aldatmak için bazıları ise eğlence için yapar. Bu tür kişilerle birlikte olduğunuzda ona aska güvenemezsiniz. Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş bu kişilere her zaman dikkat etmeniz gerekir. Yalan söyleyen erkekleri ele veren 4 davranışı posta.com.tr okurları için araştırdık.