Hayatınızdaki insanın size göre olmadığını gösteren 6 işaret

Hayatınızdaki insanın size göre olmadığını gösteren 6 işaret

1.08.2023
Aşk ve ilişkiler son derece karmaşıktır. Bazı durumlarda hayatınızdaki insanın size hiç uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Bu düşünce aslında partnerinizin davranışlarından kaynaklanır. Hayatınızdaki insanın size göre olmadığını gösteren bazı işaretleri Posta.com.tr okurları için derledik.
İlişkinize zarar veren 5 davranış! Farkında olmadan yapıyorsunuz

İlişkinize zarar veren 5 davranış! Farkında olmadan yapıyorsunuz

10.05.2023
Aşk ve ilişkileri hem heyecan verici hem de tutku dolu olur. Birlikte vakit geçirmek, eğlenmek son derece keyiflidir. Aşık olduğunuzda kendinizi adeta bulutların üzerindeymiş gibi hissedersiniz. Genellikle uzun süreli bir ilişkinin temellerini atmak için de birbirinizi çok iyi tanımaya çalışırsınız. Ancak farkında olmadan yapılan bazı davranışlar ilişkinizin zarar görmesine neden olabilir.
İlişkiyi mahvedebilecek 6 alışkanlık

İlişkiyi mahvedebilecek 6 alışkanlık

17.06.2020
İlişkilerde ayrılmak istesek bile, ayrılığa giden patikayı kendimiz açarız. Yani farkında olmadan edindiğimiz bazı alışkanlıklarımız, ilişkinin ayrılık noktasına gelmesine neden olur. Bir ilişkinin içindeyken ilişkinin mutlu ve sağlıklı kalması için yaptıklarımızı fark etmez, bu nedenle devamını getireceğimiz davranışları tespit edemeyiz. Elbette kimse mazoşist değil ancak, ilişkiyi ayrılık noktasına getirmek için biraz aklı havada olmak yeterli. Eğer aşağıdaki alışkanlıklardan en azından bir tanesi sizde mevcutsa acilen bırakmak için gayret göstermeye başlayın. İşte, ilişkiyi mahvedebilecek 7 alışkanlık!