Hamilelik çekimlerinde babanın rolü

Hamilelik çekimlerinde babanın rolü

19.11.2020
Hamilelik dönemi kadınlar için oldukça özel bir dönemdir, hayatında sayılı kez yaşayabileceği bu heyecanı ölümsüzleştirilmek ister, bunu da hamileliğinin 32. Haftasından sonra çekilecek fotoğraflarla yapar. Pek çok evli çifti doğuma sayılı günler kala fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştiren Fotoğrafçı Melissa Gabay’a hamilelik çekimlerindeki baba rolünü sorduk. Anneler için bu kadar özel ve anlamlı olan hamilelik çekimlerinde babanın rolü ne olmalı?
Hamile fotoğrafı çektirmeli miyim?

Hamile fotoğrafı çektirmeli miyim?

4.11.2020
Anne olma serüveninin sonuna doğru yaklaştığınız haftalarda, hamileliğinizin en güzel anlarını, heyecanlı bekleyişinizi, aile dinamiğinizin öncesini, sonrasını hepsini görmek için fotoğraf çektirmeyi düşünmelisiniz.
Hamile fotoğraf çekimi öncesinde hazırlık

Hamile fotoğraf çekimi öncesinde hazırlık

30.10.2020
Anne adayı olarak karnınızın en belirgin olduğu dönemde hamile fotoğraf çekimi yaptırmaya karar verdiniz, peki öncesinde ne gibi hazırlıklar yapmanız gerekiyor hiç düşündünüz mü? Anne adayı olarak kendinizi nerede ve nasıl görmek istiyorsunuz, nasıl bir çekim hayal ediyorsunuz öncelikle ona karar vermelisiniz. Bu soruların cevabını fotoğrafçınıza verdikten sonra çekim planlamasını birlikte keyifle yapabilirsiniz.
Hamile çekimleri ne kadar sürüyor?

Hamile çekimleri ne kadar sürüyor?

26.10.2020
Anne adayısınız, vücudunuzdaki bu mucizevi değişikliği, bu güzel tabloyu fotoğraf karelerine çevirmek ve saklamak istiyorsunuz. Bunun için bir hamile fotoğrafçısı ile güzel bir konsept çalışması yapabilirsiniz. Peki, bu özel anları unutmamak için yapacağınız çekim çalışması kaç aşamadan oluşuyor ve kaç saat sürüyor, Fotografçı Melissa Gabay’ın anlatımıyla videomuzda.
Hamile fotoğrafçıları nasıl çalışır?

Hamile fotoğrafçıları nasıl çalışır?

23.10.2020
Hamilelikte artık sona doğru yaklaştınız, bebek odası hazır, doğum şeklini belirlediniz ve bebeğinize kavuşacağınız günü bekliyorsunuz. İşte tam da bu dönemde acaba yapabileceğiniz bir şeyler daha olabilir mi? Size heyecan dolu bu anları yıllar sonraya taşımanız için belgelemenizi önersek, yani hamilelik fotoğrafları çektirmenizi. Evet ben bunu yapmalıyım, bu heyecanı yıllar sonra çocuğumla paylaşmalıyım diyorsanız yapmanız gereken sadece birlikte çalışabileceğiniz bir fotoğrafçı belirlemek.