Şef İsmet Saz’ın Latin Lokal lezzetlerini yeniden yorumladığı Kuruçeşme’deki The Steeve, yılbaşı akşamı için alternatifli iki ana yemek Beef Wellington veya Hindi ile sofraları donatacak. The Steeve isteyene Latin Lokal lezzetlerinden nefis tapaslar da servis edecek.
Türkiye’de gastronomi denince ilk akla gelen isimler arasında yer alan Şef İsmet Saz kısa bir süre önce Kuruçeşme’deki yeni mekânı The Steeve’in kapılarını hizmete açmıştı. Covid-19 pandemisi tedbirleri ile bir süre restoranda misafirlerini ağırlayamayacak olan The Steeve, çok özel paket servis hizmeti ve gel&al ile sevenlerinin kapısına gidiyor. Yılbaşı ve benzeri günlerde catering hizmeti veren The Steeve’in şefleri de kişi sayısı ve davet içeriğine göre mutfağınıza gelerek size özel lezzetler hazırlıyor.