Kayısı reçeli, kayısının doğal tatlılığını ve lezzetini korurken, içeriğindeki vitaminler, mineraller ve lifler sayesinde sağlığı destekler. C vitamini, antioksidanlar ve lif bakımından zengin olan bu reçel, bağışıklık sistemini güçlendirirken sindirim sistemi sağlığını da destekliyor.
Kahvaltıda yediğimiz bazı besinler, sağlığımız için önemli faydalar sağlıyor. Özellikle bir tanesi var ki kaşık kaşık yiyince vücudu demir, C vitamini ve kalsiyuma boğup kabızlığı kökten bitiriyor. O besini babaannelerimiz köyde bedavaya yapıyor, kahvaltıda kaşık kaşık yiyen ömür boyu kabızlık nedir bilmiyor. İşte faydası say say bitmeyen mucizelerle dolu o besin deposu...
Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, her yaştan insanın karşılaştığı kabızlık sorununun çözümünde etkili olacak beslenme yöntemlerini anlatarak, kabızlığı kökünden çözecek önemli ipuçları paylaştı.