B1,B2,B3 ve demir zengini: Vücuda girdiği an kana karışan tek besin

B1,B2,B3 ve demir zengini: Vücuda girdiği an kana karışan tek besin

6.05.2024
Vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılayan pekmez, içeriğindeki demir ve kalsiyum nedeniyle kemik gelişimini sağlıyor, kansızlığa iyi geliyor. Bağışıklık güçlendiren pekmez hastalıklara karşı da koruma sağlıyor. Ancak pekmez alırken ve tüketirken bazı basit kurallara uymak gerekiyor.
1 kaşık yiyen 40 yıl hastalanmıyor! Fokur fokur kaynatılarak hazırlanıyor: Tıkalı bağırsakları motor gibi çalıştıran tek besin

1 kaşık yiyen 40 yıl hastalanmıyor! Fokur fokur kaynatılarak hazırlanıyor: Tıkalı bağırsakları motor gibi çalıştıran tek besin

2.04.2024
Vücuda antioksidan yüklemek ve hücreleri serbest radikallere karşı korumak istiyorsanız besinlerin gücünden faydalanabilirsiniz. Öyle bir besin var ki saatlerce kaynatılarak zahmetlice hazırlanıyor. Ancak derman olmadığı dert yok. Kaşık kaşık yenildiğinde tüm hastalıklara derman olan bu besin özellikle kan şekerini dengeleme konusunda çok başarılı.
120 liradan kapış kapış satılıyor! Markette gören almadan dönmüyor: Kansızlığa, demir eksikliğine iyi geliyor

120 liradan kapış kapış satılıyor! Markette gören almadan dönmüyor: Kansızlığa, demir eksikliğine iyi geliyor

19.12.2023
Pekmez, Türk, Balkan ve Ortadoğu mutfaklarında yaygın olarak bulunan geleneksel bir tatlı şuruptur. Meyve şırasının, genellikle üzümün yanı sıra incir, dut veya eriklerin kalın, melas benzeri bir şurup haline gelinceye kadar kaynatılmasıyla yapılır. Eskişehir’de kış aylarının gelmesiyle vatandaşlar hastalıklardan korunmak için pekmezi tercih ediyor. 120 liradan kapış kapış satılan pekmeze özellikle kış aylarında ilgi artıyor.
120 liradan kapış kapış satılıyor! Eskişehir'e giden almadan geri gelmiyor: Kansızlığa, demir eksikliğine iyi geliyor

120 liradan kapış kapış satılıyor! Eskişehir'e giden almadan geri gelmiyor: Kansızlığa, demir eksikliğine iyi geliyor

14.11.2023
Pekmez, Türk, Balkan ve Ortadoğu mutfaklarında yaygın olarak bulunan geleneksel bir tatlı şuruptur. Meyve şırasının, genellikle üzümün yanı sıra incir, dut veya eriklerin kalın, melas benzeri bir şurup haline gelinceye kadar kaynatılmasıyla yapılır. Eskişehir’de kış aylarının gelmesiyle vatandaşlar hastalıklardan korunmak için pekmezi tercih ediyor. 120 liradan kapış kapış satılan pekmeze özellikle kış aylarında ilgi artıyor.