Prof. Dr. Canan Karatay anne köftesinin sırrını paylaştı! İçine bir parça atmak yetiyor, lezzeti 10'a katlıyor

Prof. Dr. Canan Karatay anne köftesinin sırrını paylaştı! İçine bir parça atmak yetiyor, lezzeti 10'a katlıyor

5.02.2024
Et yemekleri Türkiye’deki sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Sadece evlerde değil restoran ve lokantalarda da et yemekleri çokça tüketiliyor. Sofraların demirbaşı olan et ürünlerinden köfte ise en çok beğenilen et yemekleri arasında yerini alıyor. Canan Karatay'ın yıllar önce önerdiği besinin köftenin lezzetini 10 kat artırdığı keşfedildi.
Köftenin ustasından parmak ısırtan lezzet! Tadı damakta bırakan köftenin sırrı: Bu püf noktasını yapmayan pişman olur

Köftenin ustasından parmak ısırtan lezzet! Tadı damakta bırakan köftenin sırrı: Bu püf noktasını yapmayan pişman olur

5.10.2023
Köfte özellikle çocukların severek tükettiği bir yemek. Köfteyi tavada kızartma olarak, fırında ya da tencerede pişirebilirsiniz. Ancak köfte yaparken bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekir. Tadıyla akıllara kalan bir köfte pişirmek istiyorsanız ustasından öğreneceğiniz bu yöntemi deneyebilirsiniz.