Her yemeğe katıyoruz, mutfakların vazgeçilmezi ama karaciğeri yağlandırıyor! Ömrü 10 yıl kısaltıp kolesterol seviyelerine tavan yaptırıyor!

Her yemeğe katıyoruz, mutfakların vazgeçilmezi ama karaciğeri yağlandırıyor! Ömrü 10 yıl kısaltıp kolesterol seviyelerine tavan yaptırıyor!

27.04.2024
Kıyma, genellikle dana veya koyun etinden hazırlanan ve yemeklerde sıkça kullanılan bir et ürünüdür. Doğru şekillerde tüketildiğinde sağlıklı olabilen bu besin, genellikle saklama koşullarına, alındığı yere, markasına ve daha farklı pek çok etkene bağlı olarak risk taşıyabilir. Aşırı tüketildiğinde veya uygun şekilde işlenmediğinde de kıyma sağlık açısından bazı potansiyel zararlar içerebilir. İşte kıymanın sağlık açısından olan zararları...