Uzmanlardan korkutan uyarı: Tavuğu bu şekilde tüketmek yavaş yavaş zehirliyor!

Uzmanlardan korkutan uyarı: Tavuğu bu şekilde tüketmek yavaş yavaş zehirliyor!

17.01.2023
Mutfakta en çok kullanılan araçlardan biri de şüphesiz kesme tahtaları. Cam, plastik, polietilen ve ahşap kesme tahtası gibi birçok çeşidi bulunan bu mutfak malzemesinin, özellikle restoranlarda kullanılırken nasıl temizlendiği konusu akıllarda soru işareti bırakıyor. Uzmanlar ise her gıda grubu için ayrı kesme tahtasının kullanılması gerektiğine vurgu yapıyor.
Dünya çapında buluş! Bir Türk geliştirdi

Dünya çapında buluş! Bir Türk geliştirdi

14.07.2022
Türkiye'nin ilk probiyotik mikroorganizmasını geliştirerek adından söz ettiren Rizeli girişimci Habib Koçal, yeni bir buluşa imza attı.