Et sihirbazı İtalyan Şef Dario Cecchini Türkiye'nin zengin ve şaşırtıcı bir mutfağı var

Et sihirbazı İtalyan Şef Dario Cecchini Türkiye'nin zengin ve şaşırtıcı bir mutfağı var

1.05.2021
Ailesi, 250 yıldır İtalya’nın şirin köyü Panzano’da kasaplık yapan şef Dario Cecchini’nin yaz başında Bodrum’da ‘Los İstanbul’ adında bir et lokantası açacağını iki hafta önce ilk ben yazmıştım. 20 yıl önce ‘dünyanın en ünlü kasabı’ ilan edilen Cecchini, bu şöhretini çok iyi kullanıp dünyanın farklı şehirlerinde açtığı et lokantalarını zirveye taşıdı. Türkiye’nin açılmasını sabırsızlıkla beklediği ‘Los İstanbul’un ortağı ve şefi Dario ile harika bir röportaj yaptım. Meşhur Nusr-Et hakkında da birçok soru sordum ama ‘Deli Kasap’ bu sorularıma “Geç” deyip yanıt vermedi. Bekir Saçar / bekir.sacar@posta.com.tr
Deli Kasap Bodrum'da

Deli Kasap Bodrum'da

11.04.2021
Dünyada ‘Deli Kasap’ olarak bilinen İtalyan et profesörü Toskanalı Dario Cecchini ‘Los İstanbul’ adını verdiği et lokantasını Bodrum Mandarin Oriental Otel içinde açıyor. POSTA/ BEKİR SAÇAR