Spor Hacıosmanoğlu Aziz Yıldırım'ı haklı buldu

Hacıosmanoğlu Aziz Yıldırım'ı haklı buldu

Paylaş
Hacıosmanoğlu Aziz Yıldırım'ı haklı buldu

Aziz Yıldırım'ın havalimanında yaşadığı yumruklu kavgayla ilgili soruları yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Aziz Yıldırım'a yapılan yanlış

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davası nedeniyle karşı karşıya geldiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, bordo mavili bir taraftarla yaşadığı kavgayla ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Haberin Devamı

Tüfekçi’nin Yıldırım’a yönelttiği ve tartışmanın fitilini ateşleyen “Vicdanınız rahat mı” sorusunu normal karşılayan Hacıosmanoğlu, “Bir kulüp başkanına Trabzonspor taraftarı olarak o soruyu sorabilirsin. Fakat ondan sonraki hareketleri bizim takdir etmemiz mümkün değil” yorumunda bulundu.

Şike davası ile igili hukuki süreci kulüp olarak takip etiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu “Biz gereken soruları da soruyoruz. Bir başkanın bu tür görüntülerle karşı karşıya kalmasını tasvip etmiyoruz” diye konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisi hakkında da “Bizim için sıradan bir maç. Maçın sahada oynanıp, sahada bitmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BUGÜN