Magazin Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz icralık oldu

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz icralık oldu

Paylaş
Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz icralık oldu

Ünlü şarkıcı Hadise’nin bir dönem menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz hakkında banka kredi kartı borcunu ödemediği iddiasıyla icra takibi başlatıldı.

Hülya Açıkgöz icra takibine itiraz edince takip durdu. Hürriyet'in haberine göre; takibin durması üzerine itirazın iptali istemiyle İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne 34 bin 135 bin liralık dava açan banka, ayrıca Hülya Açıkgöz’ün icra inkâr tazminatına çarptırılmasını istedi.

Haberin Devamı

Bir dönem Hadise'nin menajerliğini yapan Hülya Açıkgöz, uzun bir süredir kız kardeşiyle görüşmüyor. Hatta ikilinin arasında geçen hafta şöyle bir olay yaşandı: Hülya Açıkgöz, menajerliğini yaptığı dönemde kardeşi Hadise için ‘hadise.com’ adresini 30 bin TL ödeyerek satın almıştı. Ama malum; geçen yıl araları bozuldu. Adresi kendi üzerine geçirmek isteyen Hadise, satın alma işleminin yapıldığı İsviçre’de ablasına dava açtı. Ama kaybetti.

'Zehirli insan zehirlidir'

Hülya Açıkgöz de ‘hadise.com’u 30 bin dolara satılığa çıkardı. Buna sinirlenen Hadise Instagram’dan yaptığı açıklamada “O hâlâ senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aileden olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz” dedi.

Haberin Devamı