Gündem Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (9-10 Şubat) Kar yağacak mı?

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (9-10 Şubat) Kar yağacak mı?

Paylaş
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (9-10 Şubat) Kar yağacak mı?

Bu hafta pazartesi günü hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerindeydi. Salı gününden itibaren hava sıcaklığı düşmeye başladı ve hafta içi yer yer yağış görüldü. Şimdi hafta sonuna giriliyor ve vatandaşlar 9-10 Şubat tarihlerinde hava durumunun nasıl olacağını sorguluyor.

Hafta sonuna girilirken en çok merak edilen konuların başında hava durumu geliyor. Hafta içi salı gününden itibaren düşen hava sıcaklığının cumartesi ve pazar nasıl seyredeceği araştırılıyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarına düşen hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor. İşte 9-10 Şubat hava durumu...

Haberin Devamı

9 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ

9 şubat Cumartesi günü yurdun batı kesimlerinde bulutlu bir hava hakim... İç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu yağmurlu, Doğu Anadolu bölgesi ise kar yağışlı olacak.

10 ŞUBAT PAZAR

10 Şubat Pazartesi günü Marmara bölgesi ve Ege bölgesi parçalı bulutlu olacak. Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz yağmurlu olacak. Doğu Anadolu bölgesinin batı ve iç kesimlerinde kar yağışı etkili olurken doğusunda ise bulutlu bir hava hakim olacak.