Cumartesi Postası Hafta sonu seçenekleri

Hafta sonu seçenekleri

Paylaş
Hafta sonu seçenekleri

At bineceklere... Minik pizzacılar... Yaratıcılığı ortaya çıksın... Oyuncak müzesinde sürpriz gösteriler... Şık hanımlar ve beyler için...

Hazırlayan: Ferhan Kaya Poroy

At bineceklere...


Antalya’da yaşayan çocuklara müjde. At binmek istiyorsanız Hotel Berke Ranch’a uğrayın. Çünkü 13, 20 ve 27 Kasım’da 3-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak at bindirilecek.

Minik pizzacılar


İstanbul-Beşiktaş’daki Point Hotel Barbaros’ta hizmet veren Piola’da her pazar, 13.00-17.00 saatleri arasında minikler pizza yapacak. Minik şefler, ustalar ve palyaço eşliğinde hamur açacak, içini dolduracak, fırına verecek, pişirip yiyecek...

Yaratıcılığı ortaya çıksın


Hayal dünyası geniş olan çocukların içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak beceri ister. İstanbul-Moda’daki Ayşe Güldiz Sanat ve Gelişim Atölyesi’nde her pazar saat 15.00-16.00 saatleri arasında çizgi, kompozisyon, renk çalışmaları var. 4-9 yaş arası çocuklar tellerden heykel, kabartma portre ve kolaj çalışmaları yapıyor.

Oyuncak müzesinde sürpriz gösteriler


Göztepe’deki İstanbul Oyuncak Müzesi’ni hâlâ gezmediyseniz bu pazar gününü ona ayırın. Hem oyuncakları görün hem de oradaki sürprizlerin tadını çıkarın. Yarın ve 20 Kasım’da saat 14.30’da Selim Başarır ve İstanbul Magic Academy illüzyonistleri gönüllü olarak gösteriler yapacak. 7 yaş ve üzeri çocukların izleyebileceği gösteri için rezervasyon şart.

Şık hanımlar ve beyler için

Çocuklar için hazırlanan kıyafetlere bakınca sizin de içinizden çocuk olmak gelmiyor mu? İşte o kıyafetlerin satıldığı yerlerden biri de Nişantaşı’ndaki Miki House. 0-10 yaş erkek ve kız çocuklarına yönelik kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar satan mağazaya uğrayın.

(12.11.2011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

Haberin Devamı