Türkiye (Son Dakika) 'Hamamda kese' cinayeti

'Hamamda kese' cinayeti

Paylaş
'Hamamda kese' cinayeti

Bolu'da 32 yaşındaki Yusuf Nar, birlikte hamama gittiği arkadaşı Bahattin Akpınar'ı, hamam çıkışı döndükleri evde 'kese tartışması' nedeniyle çıkan kavgada önce tabancayla vurdu; ardından da bıçakla boğazını ve bacağını keserek öldürdü

Olay, dün akşam saatlerinde Yukarısoku Mahallesi Bodur Sokak’ta Yusuf Nar ile Bahattin Akpınar’ın birlikte kaldığı evde meydana geldi. Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan Yusuf Nar ile Bahattin Akpınar dün birlikte hamama gitti.

İddiaya göre, Yusuf Nar arkadaşı Bahattin Akpınar’a kese yaptı. Hamamda çıkışı iki arkadaş birlikte kaldıkları eve döndü.

"ERKEK ADAM, ERKEK ADAMA KESE YAPAR MI?"KAVGASI

İddiaya göre evde Bahattin Akpınar, Yusuf Nar’a, "Erkek adam, erkek adama kese yapar mı?" diyerek saldırdı. Bahattin Akpınar tarafından öldüresiye dövülen Yusuf Nar, evden bahçeye doğru kaçtı.

Kavganın bahçede de devam etmesi üzerine Yusuf Nar, üzerinde bulunan namlusu değiştirilmiş kuru sıkı tabancayla Bahattin Akpınar’a ateş etti.

Bahattin Akpınar kanlar içerisinde yere yığılırken, Yusuf Nar eve girerek bıçak alıp geri döndü. Yusuf Nar, Bahattin Akpınar’ın önce boğazını, daha sonra ise sol bacağını kasıktan dizine kadar kesti.

OLAY YERİNDE BAŞHEKİM KONTROL ETTİ

Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bahçede bulunan Yusuf Nar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu sırada tesadüfen oradan geçen İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin İka, yaptığı kontrolde Bahattin Akpınar’ın öldüğünü saptadı.

Bahattin Akpınar’ın cesedi Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda morluk ve ezikler bulunan Yusuf Nar ise, İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Mutlu YUCA/DHA

Haberin Devamı