Yaşam Hamburger bile buna şaşırdı!

Hamburger bile buna şaşırdı!

Paylaş
Hamburger bile buna şaşırdı!

Keyveni, Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte mahallesindeki çocuklara en sevdikleri yiyecek olan hamburgeri yapmayı öğretti

Türkiye’nin önde gelen kurumsal hazır yemek kuruluşlarından Keyveni Catering, Dünya Gıda Günü’nü farklı bir açıdan anlamlı kılacak yeni bir etkinliğe imza attı ve ilköğretim çağındaki çocukları bir gün boyunca evinde misafir ederek onlarla birliktesağlıklı hamburgerler yarattı.

Hemen her türlü hastalığın fitili haline gelen sağlıksız ve niteliksiz beslenme yaşadığımız çağda çocukları bile çok erken yaşlarda esir alırken toplumsal sorumluluklarının her zaman bilincinde olan Keyveni Kurumsal Hazır Yemek bu konuya sessiz ve duyarsız kalmayı bir kez daha reddetti.

Haberin Devamı

Keyveni, Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte mahallesindeki çocuklara en sevdikleri yiyecek olan hamburgeri yapmayı öğretti.

BU HAMBURGERLER SAĞLIKLI!

Çünkü bu hamburgerlerin ekmeği tam buğdaydan, köftesi katıksız, katkı maddesiz, yağsız, yüzde yüz dana etinden, sosu taze sebzelerden (havuç, maydanoz, kabak, domates, biber, taze yeşillikler, kişniş, sızma zeytinyağı, tahin, kekik, karabiber, nane, kimyon, zerdeçal, zencefil) oluşuyor. Protein değeri çok daha yüksek, trans yağ ve doymuş yağ içermiyor. Dışarıda satılan hamburgerler 550-600 kalori iken Keyveni’nin aynı gramajdaki sağlıklı hamburgerleri, leziz sosuyla birlikte sadece 300 kalori.

HİÇ BU KADAR SAĞLIKLI OLMAMIŞTI

Tecrübelerini konuşturan Keyveni’nin kıdemli ustaları ekmeğinden etine, ketçapından mayonezine kadar hamburgeri hamburger yapan ve sağlıksızlık kokan ne varsa hepsini en sağlıklı halleriyle bir araya getirdi ve hamburgerin o cezbedici lezzetine ulaşmayı başardı ve bu sırrı, hamburgerin en azimli takipçileriyle, yani çocuklarla paylaştı.

Düzenlenen hamburger etkinliğinde çocuklar hem eğlendi, hem de sağlıklarına faydalı olacak küçük, ancak çok değerli bilgiler edindi.

Böylece çocuklar artık, her seferinde anne babalarının başlarının etini yedikten sonra zevkle mideye indirdikleri hamburgerleri evlerinde kolayca hazırlayabilmenin keyfini yaşayacaklar.

Anneler de gönül rahatlığıyla çocuklarına hamburger yedirebilecekler!

Haberin Devamı

Basın bülteni