Magazin Hamdi Alkan Yeşim Ceren'in arabasını tekmeledi mi?

Hamdi Alkan Yeşim Ceren'in arabasını tekmeledi mi?

Paylaş
Hamdi Alkan Yeşim Ceren'in arabasını tekmeledi mi?

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 50 kilo veren Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ile birlikte Renkli Sayfalar programına konuk oldu

Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 50 kilo veren Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ile birlikte Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Ünlü yönetmen yaşadığı süreci ve hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

İşte Hamdi Alkan'ın çarpıcı açıklamalarından satır başları:

-Geçen yaz 145 civarı bir kilom vardı, şu an 92 kiloyum. Tedavimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Psikolojik destek de alıyorum. Hayattaki en büyük motivasyonum Selen. Ona olan sevgim, ona olan aşkım... Ve 3 tane kızım var. Onlar için, bu ülke için daha güzel şeyler yapacağım. Eşim benim aşkım, her şeyim, son durağım...

YEŞİM'İN ARABASINI TEKMELEMEDİM

- 'Üfür geç' benim sette söylediğim mizahi bir söz. Bunu öne sürerlerse ayıp ederler. Eğer öyle olsa 100 bölüm devam eder mi? Bunu denetleyen bir ekip var. Yeşim Ceren ile aramızda sesler yükseldi. Saygıyı yitireceğimiz anda birbirimize arkamızı döndük. Arabasını tekmelemem söz konusu olamaz. Sadece kapısını sert kapattım.

Haberin Devamı

- Hamdi Baba derler bana, ben de bir baba gibi her konuya eğilmek zorundayım.

- Setin disiplinini bozan oyuncuya 'buraya kadar' deme hakkım var. Ben yapımcıya 'durum bu, siz gereğini yapacaksınızdır' dedim.

- Gönül isterdi ki hiçbir işin büyüsü bozulmasın. Bu uluslararası arenada da sevilen bir sizi. İnsanlar buradan ekmek yiyor.

GECEKONDU MAHALLESİNDE ÇEKİM YAPIYORUZ

- Bizim dizimiz Çekmeköy'de çekiliyor. 7-8 tane küçük ev kiralandı. Butik çalışıyoruz. stanbul'da çekim yapmak her geçen gün zorlaşıyor. Dönem dizisi çekmeye kalktığınızda park etmiş son model bir araba her şeyi bozuyor. Çekim yaparken sokağa bile para ödeniyor.