Magazin Hande-Demet kavgası 'Geniş Aile'ye sıçradı

Hande-Demet kavgası 'Geniş Aile'ye sıçradı

Paylaş
Hande-Demet kavgası 'Geniş Aile'ye sıçradı

Demet Akalın ile Hande Yener arasında bir süredir devam eden rekabet Star TV'nin D Productions imzalı sevilen komedi dizisi “Geniş Aile”ye kadar yansıdı

Geniş Aile’nin yılbaşı çekiminde bütün mahallenin Demet Akalın ile Müslüm Gürses’in şarkılarıyla eğlenip coşması planlandı.

Demet Akalın misafir oyunculuk teklifini kabul ettikten sonra aynı teklif için Hande Yener’in de kapısının çalındığı öğrendi ve hemen projede yer almaktan vazgeçti. Ardından da twitter sayfasına “Geniş Aile’de rol alacağım haberi asılsızdır” yazdı.

Bunun üzerine yeni bir sanatçı arayışına girildi. Durumu öğrenen dizinin oyuncularından Ali Tutal da yıllar önce Hande Yener’in kapı komşusunu olduğunu hatırladı ve “Hande kızım beni kırmaz” deyip telefon açtı.

Yener de şöhret basamaklarını tırmanmadan önce Sezen Aksu ile buluşmasını sağlayan eski komşusu Ali Tutal’ı kırmadı. Yener cumartesi günü Tutal’ın bir telefonuyla sete gidip Müslüm Gürses ile beraber diziye konuk oyuncu oldu.

SAKIN HADİSE'NİN ADINI AĞZINA ALMA!

Öte yandan Demet Akalın, bir dönem “kız kardeşim” diye hitap ettiği Hande Yener ile arasının bozulmasından ünlü müzisyen Sinan Akçıl’ı sorumlu tuttu. Akalın, “Hande, Sinan’ın dolduruşuna geliyor. Kendisiyle hiç alışverişimiz olmamıştır. Acaba bu yüzden mi benimle bir derdi var, bilmiyorum. Hadise bile ‘Bu Sinan’ın Demet’le ne derdi var’ diye soruyormuş. Demek ki sürekli benim arkamdan atıp tutuyor” yorumunu yaptı.

Çok sinirlenin Akçıl da, “Bana ne senin başkasıyla kuramadığın ilişkinden? Yazık... Hele Hadise’nin adını sakın ağzına alma... Bu, bırakın şarkı almayı ne yaparsa yapsın asla yakınıma bile gelemeyecek” yorumunu yaptı. Cumartesi gecesi Kıbrıs’ta birlikte konser verdiği Akçıl’a destek veren Hande Yener de “Bazı insanlar hakkımda kendi kendine fikir yürüteceğine, beynini müziğe harcasa da şaşırsak” diye konuştu.

2

Haberin Devamı