Gündem Hava durumu hafta içi nasıl olacak?

Hava durumu hafta içi nasıl olacak?

Paylaş
Hava durumu hafta içi nasıl olacak?

Yeni bir haftaya başlarken vatandaşlar hafta içi hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise "Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek." denildi.

Kış mevsimine günler kala hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyrediyor. Marmara bölgesinde bugün güneşli hava etkisini sürdürüyor. Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu (Kars ve Ardahan dışında), Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Yağışların Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAFTA İÇİ HAVA SICAKLIKLARI NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahminini yayınladı. Meteoroloji 6-12 Kasım tarihlerinde "Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek." diye belirtti.