Magazin Hekimoğlu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hekimoğlu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Hekimoğlu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerini Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım’ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nda: İş insanı Vahap Ergün, hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı olur. Hekimoğlu, Vahap Bey’in dikkatini çeker. Öte yandan genç ve başarılı CEO Sevgi, hastaneye yatırılır. Durumu kötüleşen genç kadına kalp nakli yapılması gerekir. Hekimoğlu, Sevgi’yi iyileştirmek için büyük bir mesleki risk alır. Hekimoğlu 10. bölümü ile bu akşam ekranlara gelirken Hekimoğlu 11. yeni bölüm fragmanı için aramalar başladı. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabını merak ediyordu. Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde...

Hekimoğlu 10. bölüm: Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüklü bir bağış yapan tanınmış iş adamı Vahap Ergün, yeni yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. Gelir gelmez önlük giymeyen tek doktor olarak Hekimoğlu dikkatini çeker. Hekimoğlu ise, Vahap’ın görünen iyi niyetinin altında başka amaçları olduğundan şüphelenmektedir.

Haberin Devamı

Hekimoğlu'nun yalanı mesleğine mal olacak mı?

Öte yandan, genç ve başarılı bir CEO olan Sevgi hastaneye yatırılır ve dosyayı Tıbbi Tanı Departmanı devralır. Genç kadının durumu hızla kötüye gider ve kalp nakline ihtiyaç duyar. Hekimoğlu kadını iyileştirmek uğruna büyük bir riski göze alacaktır. Öte yandan tedavi sürecinde Emre’nin yaptığı büyük bir hata Hekimoğlu’nu çok sinirlendirir ve ikisi arasındaki ipleri kopma noktasına getirir.

Hekimoğlu, Emre’yi kovacak mıdır? Vahap ve Hekimoğlu arasındaki soğuk savaş nereye gidecektir? Hekimoğlu’nun kalp nakli bekleyen hastası için söylediği yalan mesleğine mal olacak mıdır?

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı

Hekimoğlu bu kez hastasının beyanına güvenmek zorunda kalıyor!

Yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlayan, hastanenin bağışçılarından Vahap Ergün Hekimoğlu ile tanışmak için onun yanına gider ve durum karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Hekimoğlu'nun da onun hakkında ilginç teorileri vardır.

Haberin Devamı

Diğer yandan yeni gelen vakada Hekimoğlu her zamankinden farklı olarak hastanın sözüne itimat etmek zorunda kalır. Zira kurulun karşısında vereceği yanıt hastane de başta olmak üzere herkes için kritik bir önem taşımaktadır.

İpek'i şaşırtan soru!

Hekimoğlu'nun tuhaflığı başkanın kafasında soru işaretleri kalmasına sebep olmuştur. Başkan, İpek'e Ateş ile arasında herhangi bir ilişki olup olmadığını sorar. İpek bu soruya oldukça şaşırır.

Zeynep ise kendisini müthiş bir kararsızlığın içinde bulur. Hekimoğlu ile arasında yaşananları sorgulamaktadır.

Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu.

Hekimoğlu 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hemen müjdeyi verelim Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Hekimoğlu 11. bölüm fragmanı

Bu defa fedakarlık sırası Ateş'te!

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanında Ateş, İpek'in yaptığı fedakarlıkların karşılığında ona bir sürpriz yapıyor. Ateş, hastanede yaşanan önlük krizinden sonra bu durumun daha fazla İpek'i üzmesine izin vermek istemiyor ve beyaz önlüğüyle herkesi şaşırtıyor. Ateş'in bu jesti İpek'i çok mutlu ediyor. Öte yandan Ateş'in ekibinden birinin, Ateş'i Vahap'a ispiyonladığı iddia ediliyor. Peki ekipteki bu köstebek kim?

Haberin Devamı