Magazin Hekimoğlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu'nun daveti kafaları karıştırıyor

Hekimoğlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu'nun daveti kafaları karıştırıyor

Paylaş
Hekimoğlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu'nun daveti kafaları karıştırıyor

Hekimoğlu, girdiği iddia sonucunda zor durumda kalıyor! Hekimoğlu kullandığı ağrı kesiciler üzerine İpek ile iddiaya girer. Hapları kullanmadığı müddetçe poliklinik görevini yapmayacaktır. İlk olarak gözüne o gün işe geç kalan Memoli'yi kestirir ve kendisi yerine onu poliklinik görevine gönderir. Bu akşam 7. bölümü ile ekranlara gelen olan Hekimoğlu dizisi 8. bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Hekimoğlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Hekimoğlu 7. Bölüm özeti

Haberin Devamı

Hekimoğlu, girdiği iddia sonucunda zor durumda kalıyor!

Hekimoğlu kullandığı ağrı kesiciler üzerine İpek ile iddiaya girer. Hapları kullanmadığı müddetçe poliklinik görevini yapmayacaktır.

İlk olarak gözüne o gün işe geç kalan Memoli'yi kestirir ve kendisi yerine onu poliklinik görevine gönderir. Ancak Memoli de bu görevden nefret etmektedir. Eline geçen bir krizi fırsata çevirerek Hekimoğlu'nu kendi kazdığı kuyuya düşürür.

Hemolitik Anemi olan genç bir hasta getirilir. Başta hastalığın genetik olduğu sorgulansa da gerçek böyle değildir. Hekimoğlu'nun vakayı çözmesine ihtiyaç vardır.

Ancak Ateş ağrı kesicilerini almadığı için oldukça zor bir durum yaşamaktadır. Hasta ile ilgilenebilecek halde değildir. Orhan'ın zorlaması sonucu işinin başına döner.

Haberin Devamı

Hekimoğlu 6. bölüm özeti

Hekimoğlu ve ekibi evsiz kadının hayatını kurtarabilecek mi?

Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne evsiz bir kadın yatırılır. Orhan kadının durumuyla fazlasıyla ilgilenirken, Mehmet Ali vakayı almamak için direnir. Hekimoğlu, İpek’le uğraşmaya devam ederken Zeynep, Hekimoğlu’na verdiği doğum günü hediyesinin açılmadığını görünce hayal kırıklığı yaşar. Mehmet Ali’nin davranışları ise günbegün Hekimoğlu’na benzemektedir.

İpek ve Hekimoğlu arasındaki çekişmenin bir galibi olacak mıdır? Orhan ve Mehmet Ali bu vakaya neden farklı tepkiler vermiştir? Evsiz kadının gerçekte kim olduğu ve başına gelenler açığa çıkacak mıdır? Mehmet Ali’nin bileğindeki hissizliğin sebebi nedir? Hekimoğlu ve ekibi bu gizemli kadının hayatını kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

İşte Hekimoğlu 8. bölüm fragmanı

Hekimoğlu, Zeynep'i at yarışı izlemeye davet edince kafalar karışıyor!

At yarışlarını seven Hekimoğlu ilk önce Orhan'a bir teklifle gider. Fakat Orhan kendisi ile gelmeyi reddedince aklına parlak bir fikir gelir. Teklifi Zeynep'e sunar. Zeynep'in kafası karışmıştır. Bunun bi randevu olup olmadığını sorgular.

Bu seferki vaka oldukça karmaşıktır. İşin içine ilişkiler de girer. Hekimoğlu her zamanki mottosunu yani "Herkes yalan söyler"i devreye sokar.

Haberin Devamı