Magazin Helin Avşar: Sürekli yatakta olacağımız için sorun yok

Helin Avşar: Sürekli yatakta olacağımız için sorun yok

Paylaş
Helin Avşar: Sürekli yatakta olacağımız için sorun yok

Burak Hakkı ile birlikte yeni bir projede rol almaya hazırlanan Helin Avşar, aralarındaki boy farkının sorun yaratmayacağını söyledi

Helin Avşar, geçen akşam Beşiktaş'ta bulunan bir tanıtım gecesinde görüntülendi. Helin Avşar'ın üstündeki kürkü dikkat çekti.

Helin Avşar, giydiği kürkün gerçek olmadığını söyledi. Burak Hakkı ile birlikte yeni bir projede rol alacağının sinyalini de verdi.

ŞİZOFREN BİR KADINI CANLANDIRACAK


Helin Avşar, yeni projesi hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisinin şizofreni bir kadını canlandıracağını söyledi.



"SÜREKLİ YATAKTA OLACAĞIM"


Bunun yanı sıra Helin Avşar boy farkı hakkında açıklama yaparak, "Burak Hakkı'nın boyu çok uzun ama sürekli yatakta olacağım için, sıkıntı yaşamayacağız" dedi.


TARİHİ KÖŞKÜ SU BASTI


Öte yandan Hülya Avşar 1997'de Sarıyer Büyükdere'de 2,5 milyon dolara altı katlı bir köşk almıştı. Köşkün 3'ncü ve 4'ncü katlarında geçen yıldan beri Helin Avşar oturuyordu. Geçen günlerde 4'ncü katın su borusu patladı. Evi su bastı. 3'ncü kat bile kullanılamaz hale geldi.


ZARAR ÇOK BÜYÜK


Parkelerden mobilyalara kadar hemen hemen tüm eşya zarar gördü. Büyük masraf çıktı. Helin Avşar bir haftalığına Tarabya Otel'e yerleşti. Otelin parasını ablası Hülya Avşar ödedi. Köşkün 5'nci ve 6'ncı katlarına da kısa bir süre sonra Hülya Avşar'ın ablası Leyla Avşar taşınacak.

Haberin Devamı