Alışveriş - Moda Her an ferah olmak isteyenlere...
Paylaş
Her an ferah olmak isteyenlere...

Hareketin olduğu bütün anlarda ve hayatın getirdiği tüm heyecanlarda ferah olmak, Rexona Stay Fresh serisi ile mümkün. Stay Fresh serisinin raflarda yerini alan bambu & aloe vera ve mavi gelincik & elma doğal özleriyle harmanlanan iki yeni muhteşem kokusu, hem terlemeye karşı 48 saat koruma sağlıyor hem de kokuların her an taze kalmasıyla sizi asla yarı yolda bırakmıyor.

Kimisi hayatından hareketi eksik etmez. Spor, dans gibi aktivitelerin ya da pek çok hobinin merkezinde hareket var. Diğer yandan trafik, toplantılar, iş görüşmeleri, sınav zamanı ve ilk buluşma gibi anlarda heyecan peşimizi bırakmaz. Ve elbette kadınlar her zaman güzel kokmak ve gün boyu ferah kalmak ister... İşte tüm bu anlarda, Rexona Stay Fresh serisinin terlemeye karşı 48 saat koruma özelliği sunan, bambu & aloe vera ve mavi gelincik & elma doğal özlerinden oluşan iki yeni muhteşem kokusu yanınızda!

Haberin Devamı

Serinin sprey ve roll-on formlarıyla sunulan iki yeni kokusu, tercihini doğallıktan ve hareketli bir yaşamdan yana kullanan ve gün boyu ferah kalmak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor.