Magazin Hercai 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 37. bölüm izle

Hercai 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 37. bölüm izle

Paylaş
Hercai 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 37. bölüm izle

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı atv'nin sevilen dizisi Hercai heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin sevenleri yeni bölüm sonrası "Hercai 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Hercai 38. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?" sorularının cevabını arıyor. Hercai 38. bölüm fragmanı ve Hercai 37. bölüm ile ilgili detaylar haberimize...

Hercai 37. bölümde neler olacak? Yalanlardan uzak, yeni bir hayatın kapılarını açmak isteyen Reyyan'ın verdiği karar hem ailesini hem de Miran'ı derinden etkiler. Sevdiği kadının zor zamanlarında yanında olup destek vermek isteyen Miran, Reyyan'ın acısını hafifletmek için kolları sıvar. Verdiği kararın ardından nereden başlayacağını bilemeyen Reyyan'a destek Fırat'tan gelir.

Haberin Devamı

Mezarlıkta bulduğu nottan sonra Azize'nin kendisini kandırdığından emin olan Gönül babaannesiyle yüzleşmek ve oyununu ortaya çıkarmak için önemli bir hamle yapar.

Diğer yandan intikam planını yeniden canlandırmak isteyen Azize, Reyyan'ın üveyliğini kullanır ancak bu durum Reyyan ve Azize'nin karşı karşıya gelmesine neden olur.

Ne olursa olsun Azize'nin durmayacağını, her fırsatta ailesine ve Miran'a zarar vereceğine bir kere daha emin olan Reyyan, Azize'ye meydan okur. Reyyan'ın güçlü duruşu karşısında ezilen Azize Aslanbey, bu sefer Reyyan'ı hiç beklemediği bir yerden vurmaya karar verir.

Hercai 37. bölüm fragmanı

Hercai 37. bölüm izle

Hercai 38. bölüm fragmanı