Spor Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman? Başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere futbolseveler bu soruya cevap arıyor. Hazırlık maçlarında hiç mağlubiyet almayan Sarı Kanarya bu seriyi ise bozmak istemiyor. İşte mücadele hakkındaki bilgiler...

Hazırlıklarını Avusturya'dasürdüren Fenerbahçe yarın bir başka Alman ekibi ile karşılaşacak. Bu kez rakip Hertha Berlin... Wolsburg ile önceki gün 1-1 berabere kalan Sarı Lacivertliler bu sefer sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Taraftarlar ise "Hertha Berlin Fenerbahçe maçı ne zaman?" cevap arıyor.

Haberin Devamı

HERTHA BERLIN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Hertha Berlin Fenerbahçe maçı 25 Temmuz Perşembe günü saat 19.30'da oynanacak. Mücadeleyi D Smart yayınlayacak.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’nın Graz kentine gelen Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde konakladıkları otelin sahasında antrenman yapan sarı lacivertli ekip, ilk olarak rejenerasyon çalışması yaptı.

Daha sonra yarım saati basına açık yapılan idman taktik çalışma ile devam etti. Sarı lacivertli ekip idmanın basına kapalı bölümünde de taktik çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe’de önceki gün Wolfsburg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve ayağında şişlik oluşan Hasan Ali Kaldırım, stadı bandaj ile terk etmişti. Ağrısı geçen ve ayağındaki şişlik giden Hasan Ali, akşam saatlerinde yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı